ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο- Για τις δηλώσεις μετά το ντέρμπι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Βρέντζου, για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το ντέρμπι των «αιωνίων». 

Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου των «ερυθρολεύκων», διότι ως αξιωματούχοι της ΠΑΕ

«δυσφήμησαν ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν». 

Η αρχή έγινε με τις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου, αμέσως μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, την Κυριακή, το οποίο έληξε 1-1. 

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία», δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος προτείνοντας την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τη Super League. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρησιμοποίησε αντίστοιχα σκληρή γλώσσα, σχολιάζοντας τη διαιτησία στο ντέρμπι των «αιωνίων». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο για «μία από τις μεγαλύτερες σφαγές της ιστορίας» και για «στημένο διαιτητή, από μία στημένη ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM