Μαρινάκης: «Καραστημένη» η διαιτησία στο ντέρμπι- Το ΔΣ θα αποφασίσει αν θα μείνουμε στο πρωτάθλημα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Για «καραστημένο» διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και «παρακράτος και οργανωμένο έγκλημα» στην ΕΠΟ έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Μετά τις δηλώσεις του μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος πρότεινε την αποχώρηση των «ερυθρολεύκων» από το πρωτάθλημα- κάνοντας επίθεση και στην κυβέρνηση- ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα αποφασίσει τι θα γίνει. 

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» έληξε 1-1. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 84΄με γκολ του Μπιέλ, αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ, στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει «το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα», όταν οι παίκτες της ομάδας είναι συγκεντρωμένοι. 

«Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, το τι έχει συμβεί από το πρώτο λεπτό στο σημερινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία», δήλωσε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. 

«Από το πρώτο λεπτό, με έναν στημένο διαιτητή, από μία στημένη ομοσπονδία στην οποία λειτουργεί το παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα, για αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε. 

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για «χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης» από οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι θέλουν «να σταματήσει αυτό το τσίρκο». «Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Στο να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα ή το πρωί της Τρίτης, όπου «θα ακούμε τις απόψεις των μελών του ΔΣ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε». 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, επεσήμανε, έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν «πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο, ακόμη και τη διαιτησία». Γιατί, συνέχισε, «κερδίσαμε και τη διαιτησία, που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη. Δεν υπάρχει άνθρωπος που γνωρίζει από ποδόσφαιρο που να έχει διαφορετική άποψη». 

Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα, συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης, δηλαδή «να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου... όταν αυτά καταπατούνται, θα πρέπει να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αποφάσεις αυτές. Θα γίνει ένα ΔΣ και θα αποφασίσουμε». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM