Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε Facebook Twitter
0

Βάνδαλοι διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε στη Σουηδία.

Το άγαλμα, το οποίο βρίσκεται έξω από το στάδιο της πόλης, είχε βανδαλιστεί ξανά πολλές φορές στο παρελθόν όταν ο ποδοσφαιριστής είχε επενδύσει σε αντίπαλο σύλλογο το Δεκέμβριο. Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη Μάλμε πριν από 20 χρόνια.

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε Facebook Twitter

Αν και οι αρχές προσπάθησαν να λάβουν μέτρα προστασίας του αγάλματος, χθες άγνωστοι κατάφεραν το ισχυρότερο πλήγμα καθώς έκοψαν τα πόδια και το έριξαν από τη βάση, ενώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας φόρεσαν στην κεφαλή το μαύρο μπλουζάκι της εθνικής ομάδας. 

Ένας εκπρόσωπος του τμήματος αθλητισμού και ψυχαγωγίας του δήμου είπε στο BBC Sport ότι το άγαλμα έχει απομακρυνθεί για επισκευές και πως σκοπός τους ήταν να τοποθετηθεί ξανά στη θέση του. Οι αρχές καταδίκασαν τον βανδαλισμό, ενώ ο καλλιτέχνης Peter Linde που το φιλοτέχνησε έχει ήδη απευθύνει έκκληση στους ανθρώπους να σταματήσουν να το στοχοποιούν.

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοχος ο Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

Διεθνή / Ένοχος ο Ντάνι Άλβες για βιασμό - Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας έκρινε ένοχο τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιρικό αστέρα της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο
NEWSROOM