ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε Facebook Twitter
0

Βάνδαλοι διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε στη Σουηδία.

Το άγαλμα, το οποίο βρίσκεται έξω από το στάδιο της πόλης, είχε βανδαλιστεί ξανά πολλές φορές στο παρελθόν όταν ο ποδοσφαιριστής είχε επενδύσει σε αντίπαλο σύλλογο το Δεκέμβριο. Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη Μάλμε πριν από 20 χρόνια.

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε Facebook Twitter

Αν και οι αρχές προσπάθησαν να λάβουν μέτρα προστασίας του αγάλματος, χθες άγνωστοι κατάφεραν το ισχυρότερο πλήγμα καθώς έκοψαν τα πόδια και το έριξαν από τη βάση, ενώ ως ένδειξη διαμαρτυρίας φόρεσαν στην κεφαλή το μαύρο μπλουζάκι της εθνικής ομάδας. 

Ένας εκπρόσωπος του τμήματος αθλητισμού και ψυχαγωγίας του δήμου είπε στο BBC Sport ότι το άγαλμα έχει απομακρυνθεί για επισκευές και πως σκοπός τους ήταν να τοποθετηθεί ξανά στη θέση του. Οι αρχές καταδίκασαν τον βανδαλισμό, ενώ ο καλλιτέχνης Peter Linde που το φιλοτέχνησε έχει ήδη απευθύνει έκκληση στους ανθρώπους να σταματήσουν να το στοχοποιούν.

Διέλυσαν το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε Facebook Twitter
Αθλητισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ