35ος Μαραθώνιος Αθήνας: Οι νικητές στα 5 και 10 χιλιόμετρα

35ος Μαραθώνιος Αθήνας: Οι νικητές στα 5 και 10 χιλιόμετρα Facebook Twitter
0

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Ρόουζ Τσελίμο από το Μπαχρέιν (με κενυατική καταγωγή), ήταν η νικήτρια στα 5χλμ γυναικών που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η Τσελίμο, κάλυψε την απόσταση σε 16:40 με δεύτερη την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (17:26) και τρίτη την Ανθή Κυριακοπούλου (17:41).

Στους άνδρες, νικητής ήταν ο Γιώργος Τάσσης με 14:51, ενώ ακολούθησαν οι Μάρκος Γκουρλιάς (15:19) και Γιώργος Μίνος (15:24).

Παράλληλα, ο Χρήστος Καλλίας ήταν ο νικητής στα 10 χλμ. Ο Έλληνας δρομέας, κάλυψε την απόσταση σε 30:50, με δεύτερο τον Νίκο Φράγκο (31:38) και τρίτο τον Αχιλλέα Τζανετόπουλο (31:40).

Στις γυναίκες, πρώτευσε η Ελευθερία Πετρουλάκη (35:58) και ακολούθησαν η Ιταλίδα, Στάρα Γκαλιμπέρτι (36:21) και η Αναστασία Καρακατσάνη (36:47).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 94 - 101 : Σημαντικό διπλό για τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο μέρος σημαδεύτηκε από τη μεγάλη ένταση στα 33.8 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, όταν Ναν και Ντόρσεϊ είχαν επεισόδιο μετά από επιθετικό φάουλ, με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν
THE LIFO TEAM