To επικό «social distancing» του Γιουσέιν Μπολτ που έγινε viral

To επικό «social distancing» του Γιουσέιν Μπολτ που έγινε viral Facebook Twitter
ΕPA
0

Δώδεκα χρόνια έπειτα από εκείνη την επική στιγμή- από τις πολλές στην καριέρα του- ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε ξανά viral ένα στιγμιότυπο από τους Ολυμπιακούς αγώνες, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες της εποχής.

Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των σπριντ, που έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θέλησε να στείλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το μήνυμα για την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων που αποτελεί μία από τις βασικές οδηγίες των ειδικών, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter, είναι από τον τελικό των 100 μ. στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Στη φωτογραφία του Νικολά Ασφουρί, του AFP, ο Μπολτ είναι δύο διασκελισμούς μπροστά από τους υπόλοιπους αθλητές και ήδη τερματίζει, ενώ πίσω του οι αντίπαλοί του πασχίζουν για τη δεύτερη θέση. «Κοινωνικές αποστάσεις», το λιτό σχόλιό του. 


Ήταν 16 Αυγούστου 2008 και ο Μπολτ εκείνη την ημέρα είχε τερματίσει σε 9.69, που τότε αποτελούσε παγκόσμιο ρεκόρ. Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά από τους υπόλοιπους, ο Ρίτσαρντ Τόμπσον που ήταν δεύτερος είχε τερματίσει σε 9.89.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM