FIFA: Αναβλήθηκαν τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη Νότια Αμερική

FIFA: Αναβλήθηκαν τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη Νότια Αμερική Facebook Twitter
Αναβολή για τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ (Πηγή φωτό EPA)
0

Η FIFA ανακοίνωσε ότι αναβάλει τα προκριματικά του Μουντιάλ για τη Νότια Αμερική, λόγω του κορωνοϊού.

«Έπειτα από διαβουλεύσεις, η FIFA αποφάσισε να αναβάλει τα επερχόμενα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Τα 10 ματς που είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα 23-31 Μαρτίου, θα μετατεθούν σε άλλες ημερομηνίες», ανακοίνωσε η FIFA.

Η απόφαση ελήφθη εν μέσω μεγάλης ανησυχίας για τον κορωναϊό, ενώ πολλοί από τους κορυφαίους παίκτες της Νότιας Αμερικής παίζουν σε συλλόγους στην Ευρώπη, όπου υπάρχει έξαρση της επιδημίας και θα ήταν αντιμέτωποι με καραντίνα επιστρέφοντας στην πατρίδα τους για τα προκριματικά.

Ήδη η FIFA είχε αναβάλει και τα προκριματικά του Μουντιάλ για την Ασία. Στο μεταξύ σήμερα, η Γαλλία αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Επιπλέον, αναβλήθηκαν οι επαναληπτικές αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι- Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους- Λιόν, για τους «8» τους Champions League.

Όλη η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε σε καραντίνα, καθώς βρέθηκε θετικός παίκτης της μπασκετικής ομάδας της, ενώ και οι παίκτες της Γιουβέντους μπήκαν σε αυτοαπομόνωση, καθώς βρέθηκε θετικός ο Ντανιέλε Ρουγκανί.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM