Σε καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Μετά από κρούσμα στη Γιουβέντους

Σε καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Μετά από κρούσμα στη Γιουβέντους Facebook Twitter
Σε καραντίνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο - ΕΡΑ
0

Σε καραντίνα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη γενέτειρά του Μαδέιρα, μετά από τη διάγνωση του συμπαίκτη του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι ως θετικού στον κορωνοϊό.

Μετά τη νίκη της Γιουβέντους με 2-0 επί της Μίλαν, την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, ο 35χρονος Πορτογάλος ταξίδεψε με το ιδιωτικό του τζετ στην πατρίδα του για να δει τη μητέρα του κι αυτή τη στιγμή παραμένει σε κατ'οίκον περιορισμό.

Τα παιχνίδια της Serie A ματαιώθηκαν τουλάχιστον μέχρι τις 3 Απριλίου, οπότε θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση στην Ιταλία - τη χειρότερα πληττόμενη χώρα του κόσμου μετά την Κίνα από τον κορωνοϊό.

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε πως προσώρας ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Τορίνο και πως θα παραμείνει στη γενέτειρά του.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προπονήθηκε και παραμένει στη Μαδέιρα, εν αναμονή εξελίξεων λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει προκαλέσει η επιδημία κορωνοϊού» τόνισε σε ανακοίνωσή της η ομάδα, λίγο μετά την προπόνηση της Τετάρτης.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά τις εξετάσεις που επιβεβαίωναν πως ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι βρέθηκε θετικός στον ιό.

Ο Ρονάλντο ταξίδεψε, για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών, στη Μαδέιρα για να δει τη μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο που υπέστη εγκεφαλικό προσφάτως, αλλά και για τα γενέθλια της αδερφής του.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η κατάσταση της μητέρας του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο μέχρι να βελτιωθεί η κατάσταση στην Ιταλία, ο Ρονάλντο θα παραμείνει στην Φουντσάλ μαζί με την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Eurosport, ολόκληρη η Γιουβέντους θα τεθεί σε καραντίνα δύο εβδομάδων - κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Λιόν για τη φάση των 16 του Champions League που είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τρίτη, 17 Μαρτίου.

Με πληροφορίες από Eurosport/AS

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ