Η Euroleague «αποθεώνει» τον πρώτο σκόρερ Σπανούλη - Υπερήφανος δηλώνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Η Euroleague «αποθεώνει» τον πρώτο σκόρερ Σπανούλη - Υπερήφανος δηλώνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού Facebook Twitter
0

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τις 2 Ιανουαρίου 2020 ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χρειαζόταν 10 πόντους για να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας και πέτυχε 14 στην ήττα των Πειραιωτών από τη Φενερμπαχτσέ με 96-87.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανέβασε σήμερα (4/1) στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τίτλο «Η Ευρωλίγκα υποκλίνεται στον "V-Span"», στο οποίο ο Ναβάρο, αλλά και άλλοι παίκτες και προπονητές της Euroleague συγχαίρουν τον Σπανούλη γι' αυτό το επίτευγμα.

Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Euroleague, Βασίλης Σπανούλης, μιλά στην κάμερα της διοργανώτριας Αρχής. «Είμαι υπερήφανος που συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους θρύλους,» δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, στο βίντεο που παρουσιάζει στην ιστοσελίδα της η Euroleague.

O παίκτης που κατάφερε να αφήσει στη δεύτερη θέση τον «ζωντανό θρύλο» της Μπαρτσελόνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τόνισε αρχικά: «Είναι κάτι πολύ όμορφο και αισθάνομαι υπερήφανος γ' αυτό. Το πιο σημαντικό είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς τους πόντους, μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, μας χάρισαν νίκες. Δεν ξεκινάω ποτέ ένα παιχνίδι με το μυαλό στο πως θα σκοράρω, αφήνω πάντα να έρχεται αυτό μόνο του μέσα από το ματς.. Προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Ο Λαρισαίος γκαρντ εξήγησε πως κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. «Όλα αυτά τα χρόνια για να παίξω το καλύτερο μου μπάσκετ και να βλέπουμε αυτά τα ρεκόρ έχω κάνει πολλές θυσίες. Πίσω από αυτά έχουν υπάρχει δύσκολα βράδια, άσχημες στιγμές οι οποίες όμως φτιάχνουν χαρακτήρα για να γίνει ο καλύτερος που μπορείς. Είμαι υπερήφανος που συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους θρύλους, παίκτες του οποίους θα μνημονεύουμε πάντα ως κορυφαίους όπως ο Ναβάρο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα»...

 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM