«Βασιλιάς των κρίκων και της καρδιάς μας»: Μηνύματα από Κομισιόν και υπουργείο Αθλητισμού για Πετρούνια

«Βασιλιάς των κρίκων και της καρδιάς μας»: Μηνύματα από Κομισιόν και υπουργείο Αθλητισμού για Πετρούνια Facebook Twitter
1

Συγχαρητήρια μηνύματα στον Λευτέρη Πετρούνια έστειλαν Κομισιόν και υπουργείο Αθλητισμού, για την τέταρτη θέση που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής.

Το μετάλλιο δεν ήρθε για τον Λευτέρη Πετρούνια στην Στουτγκάρδη, ωστόσο όπως επισημαίνει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με μήνυμά του στο Twitter, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, ήδη έκανε τη φοβερή υπέρβαση.

«O Έλληνας Αυτοκράτορας των κρίκων μπορεί να μην συνέχισε το χρυσό σερί του, αλλά ήδη έκανε τη φοβερή υπέρβαση, νικώντας τον χρόνο έπειτα από το σοβαρό χειρουργείο. Η 4η θέση του Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Στουτγκάρδη είναι έτσι κι αλλιώς επιτυχία. Μπράβο, Λευτέρη», αναφέρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.


«Βασιλιάς των κρίκων, της αγωνιστικότητας και της καρδιάς μας. Απλά, ο δρόμος για το Τόκιο θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα», έγραψε στο δικό της μήνυμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εννοείται κατ' αρχήν ότι εκτιμούμε και θαυμάζουμε τον Π{ετρούνια.ΑΑλλά μου γέννησε απορία το τουίτερ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Πρώτη φορά - εγώ τουλάχιστον - μαθαίνω να παίρνει θέση υπέρ ενός συγκεκριμένου αθλητή - και μάλιστα με τόσο θερμά λόγια : "βασιλιάς ...της καρδιάς μας".Μήπως κάνω λάθος ;