Τέταρτος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής

Τέταρτος ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Facebook Twitter
0

Την τέταρτη θέση Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης κατέλαβε ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης.

Μετά από 11 μήνες απουσίας, λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στον αριστερό ώμο τον περασμένο Νοέμβριο, ο Λευτέρης Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.733 βαθμούς στον τελικό των κρίκων του παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην Στουτγκάρδη.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατετάγη τέταρτος στον τελικό των κρίκων, μένοντας εκτός μεταλλίων σε μια μεγάλη διοργάνωση ύστερα από αρκετά χρόνια.

Το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια, που μετέβη στη Γερμανία με ελάχιστες προπονήσεις λόγω της επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί, βαθμολογήθηκε με 14,733 βαθμούς. Πρώτος ήταν ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ με 14,933β. δεύτερος ο Ιταλός Μάρκο Λοντάντιο με 14,900β. και τρίτος ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ με 14,800β.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ρίχτηκε στη «μάχη» του τελικού των κρίκων, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο στάδιο Χανς Μάρτιν Σλάιερ της Στουτγκάρδης με διπλό στόχο: να υπερασπιστεί τον τίτλο που έχει κατακτήσει στα τελευταία τρία παγκόσμια πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018) και να παραμείνει αήττητος σε οποιονδήποτε αγώνα από τον Απρίλιο του 2016, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια από τις τρεις θέσεις που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ