Απεργία της ΓΣΕΕ

O Μπλατ μίλησε ξανά για την ασθένεια του: «Η στήριξη που έλαβα με πείθει να συνεχίσω»

O Μπλατ μίλησε ξανά για την ασθένεια του: «Η στήριξη που έλαβα με πείθει να συνεχίσω» Facebook Twitter
0

Τη δύναμη που του έδωσε η στήριξη των ανθρώπων της μπασκετικής κοινότητας όταν έκανε γνωστό πως πάσχει από μία μορφή πολλαπλής σκλήρυνσης,  τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα «Izvestia».

«Έλαβα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα με λόγια στήριξης από τη Ρωσία. Το τηλέφωνό μου δεν ήταν έτοιμο για κάτι τέτοιο και συνεχώς έμενα από μπαταρία», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη στήριξη που του παρέχει ο Ολυμπιακός και όλη μπασκετική κοινότητα: «Αυτή η αντίδραση ολόκληρης της μπασκετικής κοινότητας για άλλη μια φορά με πείθει ότι πρέπει να συνεχίσω τον αγώνα μου και να μην παραιτηθώ από προπονητής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με στηρίζουν απόλυτα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα στη νέα σεζόν, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν στον δρόμο μου».
 

Αθλητισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ