Σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο -Κορωνοϊός και νομοσχέδια στην ατζέντα

Σε εξέλιξη το υπουργικό συμβούλιο -Κορωνοϊός και νομοσχέδια στην ατζέντα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Σε εξέλιξη είναι από τις 11 το πρωί η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία πραγματοποιείται μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στη συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση για τα ζητήματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό- υγειονομικά και οικονομικά- ενώ θα παρουσιαστούν το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για χωροταξία και πολεοδομία- το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις- όπως και το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Επίσης, στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου είναι τα εξής θέματα:

-Παρουσίαση νομοσχεδίου υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

-Παρουσίαση νομοσχεδίου υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το Κέντρο Πολιτισμού και Δημιουργίας ΑΚΡΟΠΟΛ.

-Παρουσίαση νομοσχεδίων υπουργείου Δικαιοσύνης για α) ενσωμάτωση Οδηγιών ΕΕ και β) Επιτάχυνση στην απονομή δικαιοσύνης και δικονομία Ελεγκτικού Συνεδρίου.

-Παρουσίαση νομοσχεδίου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την απλοποίηση των διαδικασιών στο πεδίο της ύλης του υπουργείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM