Παρακολουθήσεις: Δημητριάδης, Μπίτζιος, Λαβράνος και Ντίλιαν καλούνται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Παρακολουθήσεις: Δημητριάδης, Μπίτζιος, Λαβράνος και Ντίλιαν καλούνται στη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Για ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής καλούνται ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Φέλιξ Μπίτζιος, ο Γιάννης Λαβράνος και ο Ταλ Ντίλιαν σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Οι τρεις τελευταίοι φέρονται να σχετίζονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa που έχουν σχέση με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης, Predator.

Η συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και το θέμα της ακρόασης των παραπάνω προσώπων τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, σήμερα και στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Τα σχετικά αιτήματα είχαν κατατεθεί από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ συμπληρώνοντας έτσι κατά τον Κανονισμό της Βουλής τον απαιτούμενο αριθμό των 2/5 για τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αυτή την ημερήσια διάταξη.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM