Ο Ηλίας Παναγιώταρος υποστηρίζει πως ο Κυριάκος Βελόπουλος «παρακαλούσε» τους επικεφαλής της Χρυσής Αυγής να πολιτευθεί μαζί τους στις εκλογές του 2015.

 

Την αποκάλυψη έκανε ο υπόδικος βουλευτής της οργάνωσης μέσω μηνύματος στο Twitter, σε απάντηση όσων δήλωσε πρόσφατα ο Κυριάκος Βελόπουλος για τις σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «τα πολύ ναζιστικά τον βρίσκουν κάθετα αντίθετο» και ότι «θα ήταν περήφανος αν εξαφάνιζε τους ναζί από τη χώρα». Ωστόσο σημείωσε πως «δεν είναι όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής ναζί» και πως αυτός θα τους «ήθελε μαζί του».

 

Μετά από αυτό, ο Ηλίας Παναγιώταρος αποφάσισε να απαντήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τηλεκομπογιαννίτη», προσθέτοντας πως παρακαλούσε να κατέβει στις εκλογές με την Χρυσή Αυγή, ενώ τον «απείλησε» πως αν θέλει, θα του θυμίσει το μέρος όπου έγινε η συνάντηση αλλά και τι παρήγγειλαν.

 

«"Αντιναζί" Βελόπουλος στο ΣΚΑΪ: Σκοπός μου να εξαφανίσω τους "Ναζί" της Χρυσής Αυγής από την Βουλή! Για πες μας βρε Κυριάκο ποιος τηλεκομπογιαννίτης μου ζητούσε (παρακαλούσε) να κατέβει μαζί με τους Ναζί στις εκλογές του Γεννάρη του 2015; Θες να σου θυμήσω μέρος και τι παραγγείλαμε; Τότε δεν είμασταν ναζί;;;», έγραψε στο μήνυμά του στο Twitter o Ηλίας Παναγιώταρος.

 

Παναγιώταρος: Ο Βελόπουλος μάς παρακαλούσε να κατέβει βουλευτής με την Χρυσή Αυγή