Επιμένει ο Κυριάκος Βελόπουλος πως οι «επιστολές του Ιησού» υπάρχουν στη Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση στους «άεργους και τεμπέληδες πολιτικούς αρχηγούς» που τον κρίνουν.

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξελέγη ευρωβουλευτής καθώς το κόμμα του «Ελληνική Λύση» έπιασε ποσοστό 4,14%. Ωστόσο ο ίδιος δέχθηκε αρκετή κριτική αλλά και τρολάρισμα, καθώς στις τηλεπωλήσεις που κάνει είχε μιλήσει για «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού», επικαλούμενος βιβλίο του Παπαζήση, το οποίο λέει πως ως ιστορικός έχει τσεκάρει.

 

Το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» απάντησε σε ερώτηση για όσα γράφουν στο Twitter για το πρόσωπό του σχετικά με τα «χειρόγραφα του Χριστού». «Το γεγονός ότι υπάρχουν δεν το παίρνω πίσω ως ιστορικός. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει», επέμεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Είμαι ιστορικός αρχαιολόγος. Δεν ξέρετε την επιστήμη της βυζαντινολογίας. Σας καλώ να πάμε μαζί στη Μονή Διονυσίου. Να πάμε στα χειρόγραφα ή κώδικες να κάτσουμε να δούμε αν υπάρχουν αυτά που λέω εγώ», είπε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της Αυγής, σε πάνελ εκπομπής του ΑΝΤ1. «Ο οποιοσδήποτε τρολάκιας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν παίρνω πίσω κάτι που υπάρχει. Στην τελική αν δεν υπήρχαν τα χειρόγραφα από το Άγιο Όρος και το Βατικανό δεν θα υπήρχε η ελληνική γραμματεία» συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος.

 

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τοποθετήθηκε επίσης επί του θέματος των επιστολών μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου χαρακτήρισε «άεργους» και «τεμπέληδες» όσους του ασκούν κριτική -ειδικά τους πολιτικούς αρχηγούς.

 

«ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,ΝΔ,Χ.Α. ΚΤΛ ΚΟΜΜΑΤΑ ...!Όταν άεργοι και τεμπέληδες με κρίνουν για μια από τις δουλειές που κάνω εγώ δίνοντας δουλειά σε Έλληνες ρωτώ: Εσείς τι δουλειά κάνετε ακριβώς ; ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΕΡΓΟΙ!», έγραψε στο μήνυμά του ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης».