Πάλι στη Ρωσία ο Τσίπρας

Πάλι στη Ρωσία ο Τσίπρας Facebook Twitter
0

Στη Ρωσία, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Την είδηση του ταξιδιού επιβεβαίωσε και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ η οποία δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται εδώ στις 18-20 Ιουνίου».

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από το πρακτορείο η σχετική πρόσκληση επιδόθηκε από το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα 7-9 Απριλίου και τη συνάντηση στο Κρεμλίνο.


Ο έλληνα πρωθυπουργός θα είναι ένας από τους τιμώμενους πολιτικούς ηγέτες του Φόρουμ που διοργανώνεται ετησίως υπό την αιγίδα της ρωσικής προεδρίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του προέδρου Πούτιν, με τον οποίο θα συναντηθεί εκ νέου κατ' ιδίαν.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM