«Όχι ανασχηματισμός, στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις»

«Όχι ανασχηματισμός, στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις» Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Κυβερνητικές πηγές πριν από λίγη ώρα διέψευσαν την έκτακτη επικαιρότητα που ήθελε ανασχηματισμό το πολύ μέχρι αύριο.

Πάντως, πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός φέρεται να προχωρά σε αλλαγές προσώπων, σημειώνοντας τον πρώτο ανασχηματισμό του 2024. 

Ο φερόμενος ανασχηματισμός αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για αλλαγές στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εργασίας. 

Η φημολογία εντάθηκε από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και θα αναχωρήσει για τις Αιγές για να εγκαινιάσει την αναστήλωση του ανακτόρου του Φιλίππου του Β’ και εν συνεχεία θα μεταβεί οικογενειακώς στα Χανιά για τα Θεοφάνια.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 27 Ιουνίου, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ορκίστηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο τα μέλη της παρούσας κυβέρνησης, μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM