O Ράμα απαντά στην Ελλάδα: Μην λέτε απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού

O Ράμα απαντά στην Ελλάδα: Μην λέτε απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού Facebook Twitter
4

Απάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας έδωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. 

Ο Έντι Ράμα, που σχολίασε το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «τρελό» τον 35χρονο ομογενή, τονίζοντας ακολούθως πως «η Ελλάδα θα ήταν καλύτερο να προσεύχεται που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή».

Να σημειωθεί πως το ελληνικό ΥΠΕΞ, σε ανακοίνωσή του, εκφράζοντας τη βαθιά λύπη του για το θάνατο του ομογενή, είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτο» το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής, ζητώντας παράλληλα την «απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών». 

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που άνοιξε πυρ εναντίον της αστυνομίας μας, η οποία απλώς έκανε τη δουλειά της, προσευχηθείτε μαζί μας στον Θεό που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από την ακραία ανοησία», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αλβανός πρωθυπουργός. 

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Διερωτώμαι αν Έλληνες αστυνομικοί σκότωναν όποιον Αλβανό είτε φέρει καλάσνικοφ είτε ανοίγει πυρ με αυτό πως θα αντιμετωπίζονταν κάτι τέτοιο από την γείτονα.Είναι φρονιμότερο οι πρωθυπουργοί ενίοτε να σιωπούν και όχι να μιλάνε σαν 20χρονοι τουιτεράδες. Όπως έκανε κι ο Τσίπρας μετά τον θάνατο του Pellumb Marnikollaj (http://www.efsyn.gr/arthro/pidixe-apo-parathyro-i-ton-petaxan). Υπάρχουν πρεσβείες και ακόλουθοι γι' αυτά.
Εννοείς αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο; https://www.news247.gr/koinonia/skotothike-se-symploki-me-astynomikoys-o-alvanos-drapetis-marian-kola-enas-astynomikos-traymatistike.6218428.htmlΠως αντιμετωπίστηκε από την γείτονα, για πες μας; Ποια ήταν η αιχμηρή ανακοίνωση του Αλβανικού ΥΠΕΞ;