O Ράμα απαντά στην Ελλάδα: Μην λέτε απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού

O Ράμα απαντά στην Ελλάδα: Μην λέτε απαράδεκτη την απώλεια ζωής ενός τρελού Facebook Twitter
4

Απάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από πυρά της αλβανικής αστυνομίας έδωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. 

Ο Έντι Ράμα, που σχολίασε το περιστατικό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «τρελό» τον 35χρονο ομογενή, τονίζοντας ακολούθως πως «η Ελλάδα θα ήταν καλύτερο να προσεύχεται που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή».

Να σημειωθεί πως το ελληνικό ΥΠΕΞ, σε ανακοίνωσή του, εκφράζοντας τη βαθιά λύπη του για το θάνατο του ομογενή, είχε χαρακτηρίσει «απαράδεκτο» το γεγονός ότι η επιχείρηση έφτασε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής, ζητώντας παράλληλα την «απόλυτη διαλεύκανση των συνθηκών». 

«Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που άνοιξε πυρ εναντίον της αστυνομίας μας, η οποία απλώς έκανε τη δουλειά της, προσευχηθείτε μαζί μας στον Θεό που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από την ακραία ανοησία», ανέφερε στο μήνυμά του ο Αλβανός πρωθυπουργός. 

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Διερωτώμαι αν Έλληνες αστυνομικοί σκότωναν όποιον Αλβανό είτε φέρει καλάσνικοφ είτε ανοίγει πυρ με αυτό πως θα αντιμετωπίζονταν κάτι τέτοιο από την γείτονα.Είναι φρονιμότερο οι πρωθυπουργοί ενίοτε να σιωπούν και όχι να μιλάνε σαν 20χρονοι τουιτεράδες. Όπως έκανε κι ο Τσίπρας μετά τον θάνατο του Pellumb Marnikollaj (http://www.efsyn.gr/arthro/pidixe-apo-parathyro-i-ton-petaxan). Υπάρχουν πρεσβείες και ακόλουθοι γι' αυτά.
Εννοείς αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο; https://www.news247.gr/koinonia/skotothike-se-symploki-me-astynomikoys-o-alvanos-drapetis-marian-kola-enas-astynomikos-traymatistike.6218428.htmlΠως αντιμετωπίστηκε από την γείτονα, για πες μας; Ποια ήταν η αιχμηρή ανακοίνωση του Αλβανικού ΥΠΕΞ;