Μπουτάρης: Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις από μαθητές για τους πρόσφυγες

Μπουτάρης: Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις από μαθητές για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
Phil Ipparis / SOOC
9

Οι πρόσφυγες είναι μια πραγματικότητα και όσο πιο μακριά την σπρώχνεις, τόσο πιο πολύ το δυσκολεύεις, ανέφερε χθες ο Γιάννης  Μπουτάρης, αναφερόμενος στο ζήτημα των αντιδράσεων για τα χοτσποτς, στο δελτίο ειδήσεων του TV100.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε επίσης ότι θεωρεί απαράδεκτο να πηγαίνουν τα παιδιά και να κάνουν κατάληψη στο σχολείο. " Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις που προέρχονται από τους μαθητές. Κάποιοι τους παρακινούν, είτε κομματικά είτε οι γονείς. Όπως και να ΄χει δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Δεν μπορούμε να λέμε δεν θέλουμε το πρόβλημα στην αυλή μας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης για τις καταλήψεις σε σχολεία στα Διαβατά  για το θέμα.

"Ακόμα καλύτερα να πάνε και τα προσφυγάκια να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου. Τι είναι; Τίποτα εγκληματίες", είπε χαρακτηριστικά.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM