Μητσοτάκης στο TikTok: Ευρωεκλογές, Eurovision, «ευρωκομματόσκυλο» Πίνατ και «ΠΑΜ»

Μητσοτάκης στο TikTok: Ευρωεκλογές με άρωμα Eurovision, «ευρωκομματόσκυλο» Πίνατ και «ΠΑΜ» Facebook Twitter
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok
0

«Μου είπαν ότι σε μια ομιλία μου είπα έναν στίχο από το τραγούδι της Eurovision. Το αρνί και τα τα τα τα» αναφέρει χιουμοριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέα ανάρτησή του στο TikTok, όπου μέσω αυτής δίνει το σήμα για τις ευρωεκλογές.

Επανερχόμαστε πολύ δυναμικά, οπότε ξεκινάμε. ΠΑΜ!» είπε καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς σε 31 ημέρες διεξάγονται οι Ευρωεκλογές 2024. 

«Ξεκινάει μία νέα προεκλογική περίοδος, αυτή τη φορά για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Θα προσπαθήσω μέσα από το TikTok και να σου εξηγήσω με απλά λόγια γιατί οι εκλογές αυτές είναι το σημαντικές» τόνισε ενώ το βίντεο ήταν «ντυμένο» με το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, «ΖΑRI».

Στη συνέχεια εμφανίζεται ο Πίνατ να «κινείται» με μουσικό background το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, ενώ ο πρωθυπουργός τον αποκαλεί «ευρωκομματόσκυλο». 

«Πάντα προσπαθώ να είμαι έξω, σε κάθε περιοδεία κάτι μαθαίνουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία με το θέμα της ακρίβειας, σχηματίζουμε και μία πραγματική εικόνα για το τι γίνεται με τις τιμές. Όλα αυτά μας βοηθούν» σημείωσε. 

@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM