Και τρίτη offshore Καρατζαφέρη

Και τρίτη offshore Καρατζαφέρη Facebook Twitter
4

 

Τον εντοπισμό και τρίτης offshore εταιρίας, που φέρεται να ανήκει στον Γ. Καρατζαφέρη, έκανε γνωστή μιλώντας το πρωί στον Αντ1 η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέλος της επιτροπής Πόθεν Έσχες Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής κατέθεσε έγγραφα του βρετανικού οργανισμού που κρατάει τα μητρώα των offshore εταιρειών, σύμφωνα με τα οποία, όπως διατείνεται η κ. Χρυσοβελώνη, η εταιρεία «Deck Rock ltd» ανήκει στον κ. Καρατζαφέρη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ που παραπέμπεται για τρία κακουργήματα είχε σύμφωνα με την έρευνα του εισαγγελέα, δύο οφσορ, την «Catalina» που κατείχε αρχικά με το γιό του, και την «Hommeric» που απέκτησε στη συνέχεια. Στην πρώτη οφσορ φέρεται να κατέληξαν 1,6 εκατομμύρια που πιθανολογείται ότι προέρχονται από μίζες εξξοπλισιτκών προγραμμάτων.

Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης δεν έχει ως τώρα δώσει  απαντήσεις για τις εταιρείες, καθώς αρέσκεται να λέει από την εκπομπή του ότι η Μέρκελ τον πολεμά, χωρίς να κάνει αναφορά στα ευρήματα των ερευνών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Τρομερά καραγκιοζιλίκια. Η Βουλή έχει πληρώσει 800000 ευρώ σε ορκωτούς λογιστές για να κάνουν έλεγχο στα πόθεν έσχες των βουλευτών. Η υπόθεση αυτή πήγε καρφωτή, αλλά μας διδάσκει ότι αν ένας ελέφαντας 6 εκατ. πέρασε από μπροστά τους χωρίς να τον δουν, ποιά είναι η ποιότητα του ελέγχου που έγινε για όλους τους βουλευτές. Άρα και ο Καρατζαφέρης να διωχθεί, αλλά να μας πούν την αλήθεια και οι ορκωτοί λογιστές, αλλιώς να διωχθούν και αυτοί.
Πολύ χριστιανικά εκ μέρους του όλα αυτά. Άγιος και άξιος άνθρωπος! Ένα παράδειγμα απλά για το πόσο υποκριτές είναι όσοι προσποιούνται τους θρήσκους και τους καλούς χριστιανούς κι έχουν τα εγκλήματα σαν χόμπυ.
Όταν λέει τον πολεμάνε, εννοεί ότι έχουν και άλλοι οφσόρ αλλά εκείνος είναι ο τσόουσεν γουαν;Δίκιο θα χει να δεις, αν ξέρει κάτι όμως.. να η ευκαιρία του!