Και τρίτη offshore Καρατζαφέρη

Και τρίτη offshore Καρατζαφέρη Facebook Twitter
4

 

Τον εντοπισμό και τρίτης offshore εταιρίας, που φέρεται να ανήκει στον Γ. Καρατζαφέρη, έκανε γνωστή μιλώντας το πρωί στον Αντ1 η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και μέλος της επιτροπής Πόθεν Έσχες Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η βουλευτής κατέθεσε έγγραφα του βρετανικού οργανισμού που κρατάει τα μητρώα των offshore εταιρειών, σύμφωνα με τα οποία, όπως διατείνεται η κ. Χρυσοβελώνη, η εταιρεία «Deck Rock ltd» ανήκει στον κ. Καρατζαφέρη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ που παραπέμπεται για τρία κακουργήματα είχε σύμφωνα με την έρευνα του εισαγγελέα, δύο οφσορ, την «Catalina» που κατείχε αρχικά με το γιό του, και την «Hommeric» που απέκτησε στη συνέχεια. Στην πρώτη οφσορ φέρεται να κατέληξαν 1,6 εκατομμύρια που πιθανολογείται ότι προέρχονται από μίζες εξξοπλισιτκών προγραμμάτων.

Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης δεν έχει ως τώρα δώσει  απαντήσεις για τις εταιρείες, καθώς αρέσκεται να λέει από την εκπομπή του ότι η Μέρκελ τον πολεμά, χωρίς να κάνει αναφορά στα ευρήματα των ερευνών.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τρομερά καραγκιοζιλίκια. Η Βουλή έχει πληρώσει 800000 ευρώ σε ορκωτούς λογιστές για να κάνουν έλεγχο στα πόθεν έσχες των βουλευτών. Η υπόθεση αυτή πήγε καρφωτή, αλλά μας διδάσκει ότι αν ένας ελέφαντας 6 εκατ. πέρασε από μπροστά τους χωρίς να τον δουν, ποιά είναι η ποιότητα του ελέγχου που έγινε για όλους τους βουλευτές. Άρα και ο Καρατζαφέρης να διωχθεί, αλλά να μας πούν την αλήθεια και οι ορκωτοί λογιστές, αλλιώς να διωχθούν και αυτοί.
Πολύ χριστιανικά εκ μέρους του όλα αυτά. Άγιος και άξιος άνθρωπος! Ένα παράδειγμα απλά για το πόσο υποκριτές είναι όσοι προσποιούνται τους θρήσκους και τους καλούς χριστιανούς κι έχουν τα εγκλήματα σαν χόμπυ.
Όταν λέει τον πολεμάνε, εννοεί ότι έχουν και άλλοι οφσόρ αλλά εκείνος είναι ο τσόουσεν γουαν;Δίκιο θα χει να δεις, αν ξέρει κάτι όμως.. να η ευκαιρία του!