Η Αχτσιόγλου διαψεύδει δημοσίευμα για τηλεφώνημα Κασσελάκη

Η Αχτσιόγλου διαψεύδει δημοσίευμα ότι δεν απάντησε σε κλήση του Κασσελάκη Facebook Twitter
0

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τη δεύτερη μέρα της συνεδρίασης της ΚΕ σήμερα. Νωρίτερα η Έφη Αχτισόγλου με δήλωσή της διέψευσε δημοσίευμα που την ήθελε να μην απαντά σε τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη.

Όμως κύκλοι του Στέφανου Κασσελάκη απαντούν με νέα διάψευση. Σύμφωνα με κύκλους κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου, με την κλήση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να μένει αναπάντητη. «Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο» αναφέρουν οι ίδιοι κύκλο.

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε το εν λόγω τηλεφώνημα λέγοντας πως «Αναφορικά με το δημοσίευμα του "ieidiseis.gr", διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», αναφέρει σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου σημειώνοντας ότι «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο και αναπαράχθηκε από άλλα site, ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την Έφη Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της ΚΕ και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

Το πρωί ο Διονύσης Τεμπονέρας μίλησε για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και για την επόμενη ημέρα εκρτιμώντας μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει πίσω στην πρότασή του για το δημοψήφισμα.

«Υπάρχει η απόλυτη καταδίκη μου όσον αφορά τις εκφράσεις οι οποίες έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για βαλτούς, φυτευτούς, βαρίδια και υπονομευτές. Πριν από ενάμιση χρόνο στο Συνέδριο στο οποίο εκλέξαμε τότε τον Αλέξη Τσίπρα, είχαμε θεσμοθετήσει δύο σημαντικά όργανα, την Επιτροπή Δεοντολογίας και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος επισήμανε ότι «η Επιτροπή Δεοντολογίας είναι η μόνη αρμόδια που μπορεί να κάνει διαγραφές, όπως συλλογικά αποφασίσαμε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ολοκληρώνονται οι εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με ψηφοφορία για το σχέδιο πολιτικής απόφασης.

Η χθεσινή ημέρα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν επεισοδιακή με αποχωρήσεις της «Ομπρέλας» και των ομάδων της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα. Ο λόγος των αποχωρήσεων όπως δήλωσαν οι ίδιοι είναι ότι δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο η πρότασή τους να τεθεί σε ψηφοφορία άμεσα το θέμα του δημοψηφίσματος για τις διαγραφές των στελεχών που είχε θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM