Βεσυρόπουλος: Φορολογικά κίνητρα για την αγορά «καθαρών» περιβαλλοντικά αυτοκινήτων

Βεσυρόπουλος: Φορολογικά κίνητρα για την αγορά «καθαρών» περιβαλλοντικά αυτοκινήτων Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
1

Φορολογικά κίνητρα για την αγορά «καθαρών» περιβαλλοντικά, αυτοκινήτων, προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για την φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο κ. Βεσυρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι θα δοθούν κίνητρα για να αντικατασταθούν τα παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, ακόμα και εταιρικά οχήματα, με μειωμένα τέλη ταξινόμησης, μειωμένα τέλη κυκλοφορίας και μειωμένους φόρους χρήσης. Όπως διευκρίνισε υφυπουργός Οικονομικών, απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστούν οι φοροαπαλλαγές είναι το νέο, προς αγορά, αυτοκίνητο να εκπέμπει μηδενικούς ρύπους.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, πρωταρχικός στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος και ο προσανατολισμός σε καθαρά αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας και κυρίως ηλεκτροκίνητα.

Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τη νέα χρονιά. 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;»: Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Πολιτική / Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Και τι δεν έχει πει το στόμα του στην πολυετή καριέρα του. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ίσως ο πιο αμετροεπής και αθυρόστομος Έλληνας πολιτικής της μεταπολίτευσης. Ιδού μια συλλογή από τις σκληρές ατάκες του (υπάρχουν και σκληρότερες, αλλά άσε καλύτερα)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Για τα ταξί θα δούμε κάποιο μέτρο? Είναι πηγή καρκίνου 15.000 αυτοκίνητα 20 χρονών, που γυρίζουν όλη την πόλη 24 ώρες την μέρα. Το ντουμάνι που μυρίζουμε όταν περνάνε είναι καρκινογόνο. Θάλαμος αερίων είναι η Αθήνα. Βάλε και τα λεωφορεία και τα φορτηγά κάθε είδους και καταλαβαίνεις γιατί πεθαίνει κόσμος καθημερινά από καρκίνο του πνεύμονα, χωρίς να έχει καπνίσει ποτέ του. Το τι αναπνέει κάποιος είναι σημαντικότερο και από το τι τρώει (όσον αφορά τον καρκίνο) Σκοτονώμαστε μεταξύ μας καθημερινα. Ακόμα και οι χίπστερς πήρανε όλοι βέσπα, για λόγους αισθητικής εννοείται, βλέπεις η αισθητική σταματάει στην εικόνα, δεν συνεχίζει στην τοξική διχρονίλα που αφήνουν πίσω τους. Ότι να ναι.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ