Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «Κλείδωσε» η νίκη Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «Κλείδωσε» η νίκη Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ξεκάθαρη νίκη του Δημήτρη Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, η οποία αλλάζει σελίδα μετά τις τρεις θητείες του Κώστα Αγοραστού.

Η νίκη του Δημήτρη Κουρέτα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 έχει ήδη «κλειδώσει», καθώς στο 77% της ενσωμάτωσης των ψήφων συγκεντρώνει το 59,38% των ψήφων, έναντι 40,62% του Κώστα Αγοραστού που δέχτηκε σφοδρή κριτική για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel. 

Ως αποτέλεσμα, η Θεσσαλία «πρασίνισε» στον χάρτη του υπουργείου Εσωτερικών. 

Την ίδια ώρα, για τις περιφερειακές εκλογές της ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προηγείται ο Χριστόδουλος Τοψίδης με 51,2%.

Στο βόρειο Αιγαίο προηγείται ο Κώστας Μουτζούρης με 53,3%.

Στη δυτική Μακεδονία προηγείται ο Γιώργος Αμανατίδης με 56,56%.

Στα νησιά του Ιονίου πρώτος είναι ο Γιάννης Τρεπεκλής με 66,98%.

Στην Πελοπόννησο προηγείται ο Δημήτρης Πτωχός με 52,36%.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM
«Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Πολιτική / «Θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»: Το μήνυμα Γεραπετρίτη στον Φιντάν στη συνάντησή τους στο Λουξεμβούργο

Ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε ότι η οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και υφαλοκρηπίδας αποτελεί τη μοναδική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, υπογραμμίζοντας πως «θέματα κυριαρχίας είναι εκτός συζήτησης»
LIFO NEWSROOM