Κοτζιάς: Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός παραληρεί

Κοτζιάς: Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός παραληρεί Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Επιθετική είναι η ανακοίνωση-απάντηση του ελληνικού υπουργείο Εξωτερικών στις δηλώσεις του Σλοβάκου Πρωθυπουργού σχετικά με το χειρισμό της προσφυγικής κρίσης από την Ελλάδα. Ο κ. Κοτζιάς κάνει λόγο για «παραλήρημα» που αδυνατεί να παρακολουθήσει.

«Είναι προφανές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση «ότι ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές στη χώρα του, θέλει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία με χολή και ανθρώπινο δράμα».

Και προσθέτει: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημά του και να κατανοήσουμε πώς φιλοδοξεί, εφόσον επανεκλεγεί, να ασκήσει τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αναλάβει προσεχώς την προεδρία του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Φίτσκο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστεί ως απέραντο χότσποτ για να σωθεί η Ευρώπη.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM