Κοτζιάς: Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός παραληρεί

Κοτζιάς: Ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός παραληρεί Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Επιθετική είναι η ανακοίνωση-απάντηση του ελληνικού υπουργείο Εξωτερικών στις δηλώσεις του Σλοβάκου Πρωθυπουργού σχετικά με το χειρισμό της προσφυγικής κρίσης από την Ελλάδα. Ο κ. Κοτζιάς κάνει λόγο για «παραλήρημα» που αδυνατεί να παρακολουθήσει.

«Είναι προφανές» αναφέρει σχετική ανακοίνωση «ότι ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές στη χώρα του, θέλει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία με χολή και ανθρώπινο δράμα».

Και προσθέτει: «Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε το παραλήρημά του και να κατανοήσουμε πώς φιλοδοξεί, εφόσον επανεκλεγεί, να ασκήσει τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός μιας χώρας που θα αναλάβει προσεχώς την προεδρία του Συμβουλίου Υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρόμπερτ Φίτσκο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα θα πρέπει να θυσιαστεί ως απέραντο χότσποτ για να σωθεί η Ευρώπη.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM