Προκλητικές δηλώσεις του Σλοβάκου πρωθυπουργού: Να θυσιαστεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης

Προκλητικές δηλώσεις του Σλοβάκου πρωθυπουργού: Να θυσιαστεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης Facebook Twitter
13

Νέος γύρος προκλητικών δηλώσεων από τον Σλοβάκο πρωθυπουργό εναντίον της χώρας αναφορικά με το προσφυγικό.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ηospodarske Νoviny», ο Ρόμπερτ Φίτσο δήλωσε πως έφτασε η ώρα που η Ελλάδα μπορεί να θυσιαστεί για το καλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Φτάσαμε στο σημείο που η Ελλάδα είναι πιθανό να θυσιαστεί για το καλό της ΕΕ», είπε χαρακτηριστικά και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «Τσίπρα, θα υπάρχει μόνο ένα hotspot και αυτό θα λέγεται Ελλάδα. Και θα είναι δική σου ευθύνη γιατί δεν έκανες τίποτα στα ελληνοτουρκικά σύνορα».

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Γευγελή, περιοχή που έχει «θωρακιστεί» από αστυνομικούς και στρατιώτες για να αποτραπούν φαινόμενα παράνομης εισόδου μεταναστών και προσφύγων.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM