Ο Παύλος Πολάκης απάντησε με μία αιχμηρή ανάρτησή στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ που σε συνέντευξή της τον είχε χαρακτηρίσει ανίκανο πολιτικό.

 

Την Κυριακή, η Ελληνίδα ακαδημαϊκός σχολίαζε στην εφημερίδα «Καθημερινή» πως: «όταν στέλνουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που δεν ξέρουν όχι μόνο τι είναι η Ευρώπη και πώς δουλεύει αλλά ούτε μία ξένη γλώσσα, η αναξιοπιστία της πολιτικής μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Όταν στέλνουμε στο εθνικό Κοινοβούλιο Πολάκηδες συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Όταν διοικούν οι ανίκανοι, φταίνε οι ικανοί».

 

«Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης;», έγραψε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, προτρέποντας την κα Αρβελέρ να ενημερωθεί για το έργο στην δημόσια Υγεία. Ταυτόχρονα εξαπέλυσε έμμεση επίθεση στους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR και ΣΚΑΪ. 

 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«Είπε η κυρία Πρυτανης που εχει δηλώσει "υποταγή " στον Κυριάκο Μητσοτάκη απο το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μάλιστα...αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει...
ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος ...
ΥΓ.Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ;
Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου , Αϊβαλιώτη κλπκλπ;;;;
ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ ...
Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θελει να τον κυβερνήσει. Αυτά και ΤΕΛΟΣ»