Πρώτη αντίδραση Τσακαλώτου για εκλογές: Τα exit poll είναι σαν τα λουκάνικα

Πρώτη αντίδραση Τσακαλώτου για εκλογές: Τα exit poll είναι σαν τα λουκάνικα Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Να υποβαθμίσει τα αποτελέσματα των exit poll για τις εκλογές, επιχείρησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την πρόβλεψη της ΚΑΠΠΑ Research για μέσο προβάδισμα 5% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Έχουμε ένα exit poll και αποτέλεσμα. Τα exit poll και οι στατιστικές είναι σαν τα λουκάνικα. Δεν θέλεις να ξέρεις από τι φτιάχνονται», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός, φιλοξενούμενος στο στούντιο της ΕΡΤ1. «Θέλει προσοχή και να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».  

 Ο ίδιος σχολίασε πως οι «αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ» ήταν η βασική, στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό απέτυχε», εκτίμησε ο κ. Τσακαλώτος, εκτιμώντας πως το κόμμα του έχει κρατήσει «αρκετές δυνάμεις για την πολιτική σκηνή». 

Ο ίδιος υποστήριξε πως τις τελευταίες ώρες πάρει «πάρα πολύς κόσμος» στα εκλογικά κέντρα. «Αυτό συνάδει με τη δική μας εμπειρία, μας λέγανε ότι η διαφορά θα είναι 10%, 12% ή 15%», πρόσθεσε. 

Ο ίδιος υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας δεν έγινε συζήτηση για τα προγράμματα εθνικής στρατηγικής, ενώ πριν τις βουλευτικές εκλογές θα γίνει και αυτή η συζήτηση. Ο ίδιος εκτίμησε πως το «ηθικό» των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνεται και αυτό θα ωφελήσει τελικώς την Κουμουνδούρου.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Έχουμε ένα exit poll και αποτέλεσμα. Τα exit poll και οι στατιστικές είναι σαν τα λουκάνικα. Δεν θέλεις να ξέρεις από τι φτιάχνονται» Πηγή: www.lifo.grΠροφανώς μας προτείνει ή προτιμάει να τρώμε μόνον αγνό και γνήσιο σανό !...