«Ο φίλος μου ο Θύμιος»: Θερμός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τον Λυμπερόπουλο

«Ο φίλος μου ο Θύμιος»: Θερμός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τον Λυμπερόπουλο Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε χθες σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αιγάλεω και το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) Θύμιος Λυμπερόπουλος που εξέφρασε την στήριξη του στον πρωθυπουργό, αγκαλιάζοντάς τον θερμά μετά την ομιλία του.  

Ο κ. Λυμπερόπουλος, πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στις πρώτες σειρές των καθισμάτων και παρακολούθησε από εκεί την ομιλία του πρωθυπουργού. «Ο φίλος μου ο Θύμιος», είπε ο Αλέξης Τσίπρας καλωσορίζοντας τον κ. Λυμπερόπουλο και, όταν, κατέβηκε από το πόντιουμ, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον θερμό εναγκαλισμό των δύο ανδρών.

«Πήγα στο Αιγάλεω γιατί υπάρχουν δύο επιλογές για μένα: Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη με το Διεθνές Ταμείο και ο Αλέξης Τσίπρας και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο» δήλωσε αργότερα στο One Direct ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ. Όπως είπε, αν η κοινωνία καταλάβει τη διαφορά, ο Αλέξης Τσίπρας «πρέπει να κάνει πάρτι στις εκλογές». Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος έχει αποδείξει στον κλάδο ότι είναι «σταθερός στις απόψεις του και τις αξίες του διαχρονικά», κατηγορώντας τη ΝΔ ότι του επιτέθηκε, ιδρύοντας παράταξη εναντίον του στον κλάδο των οδηγών ταξί. 

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης έχει αυτοκτονικές τάσεις» στην πολιτική σκηνή, «μισεί όσους δεν συμφωνούν μαζί τους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση για το αν θα το σκεφτόταν να θέσει, στο μέλλον, υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Λυμπερόπουλος απάντησε: «αν δω ότι χρειάζεται -για να μη βγει ο Μητσοτάκης- να παρασύρω τον κόσμο προκειμένου να σώσω το επάγγελμά μου, τότε θα το σκεφτώ».

Τσίπρας: Γελάει όλη η Ελλάδα με τα παραδείγματα του Μητσοτάκη. 

Κατά την ομιλία του στο Αιγάλεω, ο Αλέξης Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο της ΝΔ: «Δεν θέλω γιουχάισμα για τον κ. Μητσοτάκη, θέλω χειροκρότημα που ξεδιπλώνει το πρόγραμμά του», έλεγε νωρίτερα ο πρωθυπουργός. «Ο κ. Μητσοτάκης δεν το κρύβει. Από μια άποψη θα έλεγε κανείς ότι είναι συνεπής με τα συμφέροντα της τάξης του. Ο άλλος κόσμος, ο κόσμος των πολλών δεν τον αφορά. Του είναι ούτως ή άλλος ξένος. Αλλά του είναι και ασήμαντος. Δεν σας ξέρει και δεν τον ενδιαφέρει να σας μάθει. Γι' αυτό και ο άνθρωπος μίλησε για τα νέα παιδιά στο Περιστέρι που γίνονται ψυκτικοί. Γελάει όλη η Ελλάδα με τα παραδείγματα που επιλέγει ο κ. Μητσοτάκης».

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τς, τς, τς..Ο ΠΘ αγκαλιά με συνδικαλιστή που "έχει να δουλέψει 20 χρόνια" (μη σου πω 40 στην συγκεκριμμένη περίπτωση).Χάλασε η κενωνία κυρία Γεροβασίλη μου...
Εμ βεβαια αφου εδιωξε το ουμπερ που εδινε δουλεια σε τοσο κοσμο και τους αναγκαζε να γινουν ανθρωποι. Προσπαθουν και με το μπιτ αλλα δεν τους βγαινει προς το παρον
Όλοι οι συνδικαλιστές αγαπούν τον Τσιπρα. Και Λυμπεροπουλοι και Φωτόπουλος και δε συμμαζεύεται. Όλος ο καλός ο κόσμος. Ξέρουν πως αυτός είναι ο γνήσιος προστάτης τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι εκείνοι που αυτό που βασικά θέλουν, είναι να μην αλλάξει τίποτα!