Χατζηνικολάου: «Βαγγέλη, όταν βγάλεις το παντελόνι, να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο»

Χατζηνικολάου: «Βαγγέλη, όταν βγάλεις το παντελόνι, να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο» Facebook Twitter
3

«Όταν θα βγάλει το παντελόνι ο Βαγγέλης, να πηγαίνει τοίχο-τοίχο», ήταν το σημερινό μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου στον Βαγγέλη Μειμαράκη και τις δηλώσεις που έκανε χθες στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της Βουλής σχετικά με την εμπλοκή του σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα για την υπόθεση παραπέμποντας στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας του ενώ προειδοποίησε τις αρχές να μην τολμήσουν να κλείσουν το φάκελο της υπόθεση, χωρίς να ψάξουν ως το τέλος τα στοιχεία.

Θυμίζουμε ότι χθες ο πρόεδρος της βουλής είχε πει μεταξύ άλλων: «Ξέρω που πάω να δώσω μάχη για αυτό δεν θα με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου, το πετάω αμα λάχει και να ξέρετε ότι όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι, δεν θα μου περιορίσει τη δική μου μάχη στην αρένα».

Ο κ. Χατζηνικολάου προανήγγειλε και προσφυγή στα δικαστήρια κατά της Κατερίνας Ακριβοπούλου και του Σκάι για σχόλια που έγινε χθες από το μέσο, χαρακτηρίζοντας τα «άθλια και εμετικά».

Χθες, μετά τα λεγόμενα Μειμαράκη ο Νίκος Χατζηνικολάου, απάντησε ως εξής:

«Με έκπληξη και θλίψη πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων εξαπέλυσε προσωπικές απειλές και ύβρεις εναντίον μου, διαπράττοντας πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά ολίσθημα, για το οποίο θα μπορούσα να προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Δεν θα το πράξω. Θα συνεχίσω απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα. Δεν πτοούμαι. Οφείλω όμως να επισημάνω ότι από τον πολύπειρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ιδίως τώρα που φέρει και τον τίτλο του Προέδρου της Βουλής, θα ανέμενα ψύχραιμη και θεσμική αντίδραση. Το μέγα σκάνδαλο, άλλωστε, είναι η συγκάλυψη επί 1,5 και πλέον έτος της καταγγελίας που έφερε στο φως η Real news. Και σε αυτό το σκάνδαλο η απάντηση μπορεί να είναι μόνο μία: πλήρης δικαστικός έλεγχος, με άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και offshore εταιρειών. Αυτός είναι ο δρόμος για να απαντήσει ο Πρόεδρος της Βουλής σε όσους δικαίως ή αδίκως τον κατήγγειλαν και όχι οι ύβρεις και οι απειλές εναντίον μου».

Διαβάστε επίσης το άρθρο του Άρη Δημοκίδη: Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας [Προς υπεράσπιση του Νίκου Χατζηνικολάου (!)]

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Συμφωνώ με FioriaΒρείτε ένα άλλο tag για αυτές τις αστειότητες. Πιο πολύ ταιριάζουν στη στήλη ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤA, ΝΕVERMINDΚαι η TERRA NULILUS γάντι τους ταιριάζει, αφού πολιτικοί δεν είναι αυτοί οι τύποι, ούτε κράτος υπάρχει.Αλάααξτε tag, τους κάνετε μεγάλη χάρη που τους αποκαλείτε πολιτικούς.. ;)
Οταν ο οχετος της πολιτικης συγκρουεται με εκεινον της πολιτικος το θεαμα ειναι εμετικο. Αν υπαρχει ακομα δικαιοσυνη στο κρατος της διαφθορας, εχει πολυ δουλεια μπροστα της. Να ελπισουμε σ'αυτο η να περιμενουμε μια απο τα ιδια??