Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας

Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter
31

"Την αναπλήρωσή του από τους Αντιπροέδρους της Βουλής μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ που ερευνά την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη το όνομά του, ζήτησε ο πρόεδρος της Βουλής " διάβασα χτες. 

Και νωρίτερα σήμερα, στις ειδήσεις άκουσα πως ο Μεϊμαράκης κάλεσε τους δημοσιογράφους και, σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να τα χώνει. Είναι γνωστός για τις ατίθασες τάσεις του ο νυν Πρόεδρος της Βουλής (σαϊνι ο Σαμαράς που τον έβαλε εκεί!). Όμως, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος, σήμερα ήταν ακραίος ακόμα και σε σχέση με παλιότερα κατορθώματά του!

Να μερικά απ' αυτά σε fast forward:

Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter
Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter
Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter
Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter

Τις προάλλες λοιπόν έγινε αυτό:

Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter

Και ο κύριος Μεϊμαράκης πιστεύει πως όσο πιο εξοργισμένος δείξει τόσο πιο πολύ θα μας πείσει για την αθωότητά του. Κι έτσι δήλωσε τα εξής, εναντίον του Νίκου Χατζηνικολάου:

"Θα κάνω ό,τι χρειαστεί -κι αυτό ερμηνεύστε το όπως θέλετε- για να περπατάω με το κεφάλι ψηλά."

 

Αφού λέει να το ερμηνεύσουμε όπως θέλουμε, εγώ το ερμηνεύω ως απειλή για τραμπουκισμό. 

 

«Ξέρω ότι κατεβαίνω στην αρένα και δεν με περιορίζει το κουστούμι του Προέδρου της Βουλής. Μπορώ να βγάλω αυτό το κουστούμι άμα λάχει… Κι όταν βγάζω το κουστούμι, βγάζω πρώτα το παντελόνι μου…».

 

Κι αυτό επίσης!

 

"Λάθος πρόσωπο χτύπησε. Θα κατέβω στην αρένα, δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα." 

Αμ, αυτό; Τι εννοεί ότι δεν θα πάει μόνο νομικά και σαλονάτα; Θα προσλάβει μπράβους να δείρουν τον Χατζηνικολάου;

Δήλωσε κι άλλα πολλά (όπως "Μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη η επίθεση του Χατζηνικολάου", το ξεκαρδιστικό "ο φίλος μου ο Νίκος έχει πάρει το καλαμάκι και θέλει να μου πιει το αίμα, αλλά δεν θα τον διευκολύνω").

 

Το καλύτερο όμως είναι ότι έφτιαξε μια πιθανή θεωρία συνωμοσίας που εμπλέκει το Χατζηνικολάου, σ' ένα  σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας - (delusions of grandeur, anyone?): "Ξέρω ποιοι είναι από πίσω του", είπε, "ξέρω που πάω να δώσω την μάχη!".

 

Βέβαια, όταν είχα κάνει μια αθώα πλάκα στον Χατζηνικολάου (αν το είχατε δει θυμάστε, αν όχι - καλύτερα!) είχε γίνει κι αυτός έξαλλος και μου έγραφε πράγματα του στυλ "Ξέρω ποιοι κρύβονται από πίσω σου και γιατί με χτυπάς", έφτιαξε δηλαδή μια θεωρία συνωμοσίας για κάτι ασήμαντο. "Ο Αλαφούζος σε έβαλε να με δυσφημήσεις, τυπώνεστε στα εκδοτήριά του" είπε, "όχι, στα ίδια με εσάς τυπωνόμαστε", είπα. "Άρη, σύντομα θα ξεσκεπάσω το ποιοι κρύβονται από πίσω και θα μάθεις κι εσύ", κατέληξε. Ποτέ δεν ξεσκέπασε το ποιος κρυβόταν πίσω απ' το αστείο trolling που του έκανα, ποτέ δεν έμαθα ποια σκοτεινά συμφέροντα με είχαν υπνωτίσει για να το κάνω!

 

Τέλος πάντων: όταν σε εκθέτει κάποιος, απ' ό,τι φαίνεται στους κύκλους των ισχυρών, απαντάς: "Ξέρω ποιος κρύβεται από πίσω και θα τον ξεσκεπάσω", κυρίως για να το ακούσουν οι φανς σου και να θεωρήσουν δεδομένη την αθωότητα και την κακοήθεια του "αντιπάλου" δημοσιογράφου.

 

Αυτό κάνει ο κύριος Μεϊμαράκης - και δεν ξέρω, μπορεί να αποδειχτεί ότι έχει δίκιο. Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος εναντίον του δημοσιογράφου. 

 

Ο Χατζηνικολάου δημοσίευσε κάτι που για 1.5 χρόνο είχε παραμείνει κρυφό - στο οποία εμπλέκονται οι τρεις πολιτικοί της Ν.Δ. Ακόμα και να υπάρχουν άλλοι από πίσω του και σκοτεινά σχέδια, και πάλι, δεν βρίσκω κάτι το τόσο μεμπτό στο να δημοσιοποιούνται καταγγελίες. Όλες οι δηλώσεις Μεϊμαράκη εναντίον του Χατζηνικολάου φωνάζουν "νταής!" από μακριά - και στη θέση του δεύτερου θα προσλάμβανα σωματοφύλακες. 

 

Βρίσκω απαράδεκτο για Πρόεδρο της Βουλής να μιλάει έτσι εναντίον οποιουδήποτε, προσπαθώντας να τρομάξει τους δημοσιογράφους - και παράλληλα να παραμένει στη θέση του.

 

«Το γεγονός ότι δεν παραιτούμαι είναι ότι δεν θέλω να προκαλέσω πρόβλημα στην κυβέρνηση και αποσταθεροποίηση στη χώρα», δήλωσε το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και όλοι γελάσαμε αυθόρμητα...  

 

 

Μεϊμαράκης: Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ο Πρόεδρος της Βουλής μας Facebook Twitter
αγαπημένη λεπτομέρεια: danger - ejection seat

 

 

 

31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Με το συμπάθιο, αλλά και ο κ. Χατζηνικολάου δεν απαντάει σε καλύτερο επίπεδο. Από τότε που πήγε στο Alter ο εν λόγω δημοσιογράφος άρχισε σιγά - σιγά να μεταλλάσσεται, μέχρι που άλλαξε τελείως κατηγορία. Με αφορμή δε αυτό το περιστατικό, άνοιξε πόλεμος μεταξύ του και του ΣΚΑΙ – αναλόγου επιπέδου- αλλά και ξαναάνοιξε και ο πόλεμος Αλαφούζου – Κουρή.Όλα αυτά εμένα δεν μου κάνουν καμία εντύπωση. Και οι δύο εξουσίες εκφράζονται ακριβώς όπως και η κοινωνία που τους γέννησε και τους ανέδειξε. Ειδικά δε ο κ. Μεϊμαράκης, σε τι διαφέρει στον τρόπο ομιλίας του από τον μέσο Νεοέλληνα της ηλικίας του;
είναι φανερό ότι ο ένας έχει ράμματα για τη γούνα του άλλου. Ας τα βρούνε ιδιωτικά και ας μας αφήσουν έξω από τα ψευτονταϊλίκια τους.Η Πατρίδα μας θα ήταν καλύτερη αν έλειπαν και οι 2 από την Δημόσια ζωή.
Το Lifo δεν διστάζει πια να τσιμπάει σε κάθε κομμάτι ωμό κρέας που «ρίχνεται» στο αμφιθέατρο που λέγεται Ελλάς. Όμως, κ. Δημοκίδη, πρέπει να καταλάβετε πώς, εσείς μπορεί να κερδίζετε δημοσιότητα και πόντους, όλοι όμως ξέρουν(;) πως κανείς δεν είναι ένοχος (ακόμα και ο περί ου ο λόγος, ανεκδιήγητος) μέχρι να αποδειχεί. Εκτός, και αν έτσι μας βολεύει...Με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση, κατεβαίνετε χαμηλά!
Δεκτό, πάντως δεν το έγραψα για να πω ότι είναι ένοχος. Είναι αθώος για το ξέπλυμα χρήματος μέχρι να αποδειχτεί κάτι άλλο. Είναι όμως ένοχος -και γι' αυτό έγραψα το ποστ- για απαράδεκτη, τσαμπουκαλίδικη και ακαλαίσθητα απειλητική συμπεριφορά. Και γι' αυτό εκπλήσσομαι που είναι ακόμα Πρόεδρος.
18.326 τελικά.Μα ποιοί είναι όλοι αυτοί; Είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τον Ευάγγεγλα και πολεμούν αυτούς που βρίσκονται πίσω από την αποσταθεροποίηση της χώρας;
"Λάθος πρόσωπο χτύπησε. Θα κατέβω στην αρένα, δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα." Να το αντιστρεψουμε λιγο? Θα μπορουσε λοιπον και ο πολίτης Ελληνας να δηλωσει " Με λάθος λαό τα βαλατε. Θα κατεβουμε στην αρενα, δεν θα πάμε εκλογικά και τηλεπαραθυρατα"??? Ε?Κυριε προεδρε της...Βουλής των Ελλήνων. Απεραντη θλιψη και υποβοσκουσα οργη
Μ'αυτά και μ'αυτά λυπάμαι τον καημένο τον Καρατζαφέρη που και φασίστα τον λέγανε και κοντραρίζονταν με το Μεϊμαράκη. Τελικά ούτε φασίστας ήταν, και μάλλον δίκιο είχε που κατηγορούσε Μεϊμ.Τον έλιωσαν οι εξ αριστερών και δεξιών του και πήγε άκλαυτος, αλλά μάλλον ήξερε πολλά...
χα χα από το Μεϊμαράκη (που να μην ξεχνάμε ότι εκλέχθηκε με ρεκόρ ψήφων πρόεδρος βουλής -σχεδόν καθολική αποδοχή)το ψιλοπερίμενα ότι θα κατεβάσει καντήλια και θα τα πει λιμανίσια. Πλάκα θα'χε όμως να δω το μοσχοανεθραμμένο Λιάπη να τα σπάει. Δώσε! Εννοείται ότι έπρεπε να δημοσιευθεί η είδηση. Να πάρει τηλ πριν για λόγους σαβουαρ βιβρ και μόνο ίσως έπρεπε ο Χατζηνικολάου, αλλα δεν ήταν και απαράιτητο, αφού το πιθανότερο ήταν να έτρωγε καμμια απειλή
περίεργο πάντως - μέχρι τώρα ξέραμε ότι φορεμένο μόνο το σακάκι και βγαλμένο το παντελόνι ήταν η επαγγελματική στολή των εκφωνητών ειδήσεων στην τηλεόραση...