Η Μadonna μόλις απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να καταρρέει και να εμφανίζεται μεθυσμένη

Η Μadonna μόλις απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να καταρρέει και να εμφανίζεται μεθυσμένη Facebook Twitter
1

 

Η Μadonna μόλις απάντησε σε όλα τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να καταρρέει και να εμφανίζεται μεθυσμένη Facebook Twitter

"Μετά την απόφαση του Ρόκο να φύγει για το Λονδίνο και να μείνει με τον πατέρα του Γκάι Ρίτσι, η "βασίλισσα" της ποπ εμφανίζεται μονίμως αργοπορημένη, καταβεβλημένη, μεθυσμένη, ψυχολογικό ράκος και στα πρόθυρα της κατάρρευσης ενώ δεν παραλείπει να αφιερώνει τραγούδια στον γιο της, συνοδεύοντάς τα με φωτογραφίες του." 

#madonnaaustralia #tearsofaclown #Madonnainmelbourne #Madonnainmelbourne2016 #forumtheatre #ridingmybike #forum @madonna #australia #love #solucky #specialshow ?????

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @stuette στις

Η παραπάνω περιγραφή είναι μια περίληψη όλων όσων γράφονται στον διεθνή τύπο τις τελευταίες μέρες για την Μαντόνα. Πολλά Μέσα, το έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα και στο πλαίσιο της υπερβολή αναφέρουν πως η 57χρονη αντιμετωπίζει ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα. Ο στενός κύκλος της ερμηνεύτριας, δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο έως τώρα, αλλά οι πιο πιστοί θαυμαστές την υποστήριζαν και έκαναν λόγο για υπερβολές. Μετά το θόρυβο που προκάλεσε η εμφάνισή της στην Αυστραλία, και ενώ εκπομπές και περιοδικά αναλύουν ακόμη κάθε της κίνηση στη σκηνή, η Μadonna απάντησε σήμερα μέσω Instagram.

H τραγουδίστρια χρησιμοποίησε τα λόγια και την εκτίμηση της κατάστασης που έκανε ένας θαυμαστής: "Η τελευταία επίθεση των μέσων ενημέρωσης στη Μαντόνα είναι ότι ανεβαίνει μεθυσμένη στην σκηνή, κάτι που όποιος τη γνωρίζει μπορεί να καταλάβει πως είναι εντελώς γελοίο. Η Μαντόνα είναι μια κλασικά εκπαιδευμένη χορεύτρια που πέρασε όλη τη τη ζωή, φροντίζοντας πολύ σχολαστικά το σώμα και την υγεία της. Δεν πίνει. Δεν καπνίζει. Δεν κάνει χρήση ναρκωτικών. Πάντα ήταν αφοσιωμένη στο σόου της" ανέφερε το μήνυμά του.

 

Στη συνέχεια εξηγεί πως όλο το σόου απαιτεί τεράστια προετοιμασία και ακρίβεια στην εκτέλεση και πως η Μαντόνα δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό σωστά αν ήταν μεθυσμένη. Η υπονόμευση που δέχεται η τραγουδίστρια έχει μισογυνικό χαρακτήρα και θέλει να βλάψει την επιτυχία της" καταλήγει ο θαυμαστής.

 

"Ευχαριστώ για την υποστήριξη." έγραψε η Μadonna. "Οι κακοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την τέχνη της υποκριτικής και πώς είναι να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε από τα σόου μου υπό την επήρεια ουσιών ή μεθυσμένη. Και ναι, κάτω από όλα αυτά υπάρχει σεξισμός και του μισογυνισμός που αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν λαμβάνουμε ίση αμοιβή, αλλά θα εξακολουθούν να μας αντιμετωπίζουν σαν αιρετικές αν περάσουμε τη γραμμή. Ο σεξισμός είναι ζωντανός αλλά εγώ είμαι ❤️ # livingforlove".

 

Την ίδια ακριβώς άποψη έρχεται να υποστηρίξει και ένα εκτενές άρθρο στην Daily Telegraph, στο οποίο αναφέρεται πως πέρα από το τεχνικό κομμάτι, τη διάσημη πειθαρχία της Μadonna και την οργάνωση, τα σφηνάκια δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά τώρα, αλλά από το πρώτο σόου.

 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM