Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah" στο Ημερολόγιο

Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah" στο Ημερολόγιο Facebook Twitter
0

Η ταινία "Το ημερολόγιο" βρίσκεται σχεδόν σε κάθε λίστα με τα αγαπημένα ρομαντικά φιλμ και θεωρείται κλασική στο είδος της. Η επιτυχία και η διαχρονικοτητα του φιλμ ήταν πρωτοφανής, αλλά όταν όλα ξεκίνησαν, οι οιωνοί δεν ήταν οι καλύτεροι. Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah", τουλάχιστον σύμφωνα με τον συγγραφέα Nicholas Sparks και όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο IMDb Asks.

Η μεταφορά του "The Notebook" στη μεγάλη οθόνη ανέδειξε τον Ryan Gosling, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως αυτός δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Ο Sparks αποκάλυψε πως είχε προσεγγίσει πολλούς ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όλοι τον απέρριπταν. Κανείς δεν ήθελε να υποδυθεί τον ερωτευμένο ήρωα του και όλοι του έλεγαν πως ο χαρακτήρας ήταν χωρίς ουσία.

 

"Είναι ένας τύπος που ερωτεύεται και στη συνέχεια απλά δεν κάνει τίποτα, και μετά περιμένει για να γυρίσει εκείνη και όταν εκείνη επιστρέφει είναι ακόμη ερωτευμένος και τελικά παραμένει ερωτευμένος. Πού είναι το νοήμα;" του έλεγαν όλοι.

 

Την ίδια ώρα, ο συγγραφέας φέρεται να είναι σε αναζήτηση ενός νέου Noah και της καινούργιας Allie, μια και ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου. Το Entertainment Weekly είχε μεταδώσει πως το σίριαλ θα αφηγηθεί την πρώτη περίοδο της σχέση τους ζευγαριού στη Ν. Καρολίνα

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM