Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah" στο Ημερολόγιο

Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah" στο Ημερολόγιο Facebook Twitter
0

Η ταινία "Το ημερολόγιο" βρίσκεται σχεδόν σε κάθε λίστα με τα αγαπημένα ρομαντικά φιλμ και θεωρείται κλασική στο είδος της. Η επιτυχία και η διαχρονικοτητα του φιλμ ήταν πρωτοφανής, αλλά όταν όλα ξεκίνησαν, οι οιωνοί δεν ήταν οι καλύτεροι. Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah", τουλάχιστον σύμφωνα με τον συγγραφέα Nicholas Sparks και όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο IMDb Asks.

Η μεταφορά του "The Notebook" στη μεγάλη οθόνη ανέδειξε τον Ryan Gosling, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως αυτός δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Ο Sparks αποκάλυψε πως είχε προσεγγίσει πολλούς ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όλοι τον απέρριπταν. Κανείς δεν ήθελε να υποδυθεί τον ερωτευμένο ήρωα του και όλοι του έλεγαν πως ο χαρακτήρας ήταν χωρίς ουσία.

 

"Είναι ένας τύπος που ερωτεύεται και στη συνέχεια απλά δεν κάνει τίποτα, και μετά περιμένει για να γυρίσει εκείνη και όταν εκείνη επιστρέφει είναι ακόμη ερωτευμένος και τελικά παραμένει ερωτευμένος. Πού είναι το νοήμα;" του έλεγαν όλοι.

 

Την ίδια ώρα, ο συγγραφέας φέρεται να είναι σε αναζήτηση ενός νέου Noah και της καινούργιας Allie, μια και ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου. Το Entertainment Weekly είχε μεταδώσει πως το σίριαλ θα αφηγηθεί την πρώτη περίοδο της σχέση τους ζευγαριού στη Ν. Καρολίνα

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM