Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah" στο Ημερολόγιο

Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah" στο Ημερολόγιο Facebook Twitter
0

Η ταινία "Το ημερολόγιο" βρίσκεται σχεδόν σε κάθε λίστα με τα αγαπημένα ρομαντικά φιλμ και θεωρείται κλασική στο είδος της. Η επιτυχία και η διαχρονικοτητα του φιλμ ήταν πρωτοφανής, αλλά όταν όλα ξεκίνησαν, οι οιωνοί δεν ήταν οι καλύτεροι. Κανείς δεν ήθελε το ρόλο του "Noah", τουλάχιστον σύμφωνα με τον συγγραφέα Nicholas Sparks και όσα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο IMDb Asks.

Η μεταφορά του "The Notebook" στη μεγάλη οθόνη ανέδειξε τον Ryan Gosling, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως αυτός δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Ο Sparks αποκάλυψε πως είχε προσεγγίσει πολλούς ηθοποιούς για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όλοι τον απέρριπταν. Κανείς δεν ήθελε να υποδυθεί τον ερωτευμένο ήρωα του και όλοι του έλεγαν πως ο χαρακτήρας ήταν χωρίς ουσία.

 

"Είναι ένας τύπος που ερωτεύεται και στη συνέχεια απλά δεν κάνει τίποτα, και μετά περιμένει για να γυρίσει εκείνη και όταν εκείνη επιστρέφει είναι ακόμη ερωτευμένος και τελικά παραμένει ερωτευμένος. Πού είναι το νοήμα;" του έλεγαν όλοι.

 

Την ίδια ώρα, ο συγγραφέας φέρεται να είναι σε αναζήτηση ενός νέου Noah και της καινούργιας Allie, μια και ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου. Το Entertainment Weekly είχε μεταδώσει πως το σίριαλ θα αφηγηθεί την πρώτη περίοδο της σχέση τους ζευγαριού στη Ν. Καρολίνα

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM