Ο Jonathan Rhys Meyers ζητά να τον συγχωρέσουμε για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν μεθυσμένο

Ο Jonathan Rhys Meyers ζητά να τον συγχωρέσουμε για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν μεθυσμένο Facebook Twitter
1

Την περασμένη εβδομάδα, τα μέσα "κατακρεούργησαν" με τα σχόλια τους τις φωτογραφίες του μεθυσμένου και σε κακή κατάσταση Jonathan Rhys Meyers. Οι εικόνες του ηθοποιού να περιφέρεται στους δρόμους με το μπουκάλι στο χέρι, τα ρούχα του λερωμένα και το πρόσωπό του να μαρτυρά πως ήταν μεθυσμένος, έκαναν το γύρο του κόσμου και σχολιάστηκαν, κυρίως με άσχημο τρόπο.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κατάρρευση του ηθοποιού και πρόβλημα αλκοολισμού. Τις μέρες εκείνες ο ηθοποιός και ο μάνατζέρ του αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο στο μπαράζ για συνεντεύξεις και παρέμειναν.

Χθες όμως, ο Jonathan Rhys Meyers έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από το ίνσταγκραμ της συντρόφου του Mara Lane και μίλησε για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

"Η Μάρα και εγώ είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και την καλοσύνη σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ζητώ συγγνώμη για την παρεκτροπή μου και ελπίζω ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται πάρα πολύ άσχημα για μένα. Έχω σταματήσει να πίνω" έγραψε ο Rhys Meyers ο οποίος ξεκαθάρισε πως η απουσία του από τις Κάννες όπου διαγωνίζονταν η ταινία του Damascus Cover, δεν θα πρέπει να συνδέεται με το περιστατικό. Στη συνέχεια ζητά συγγνώμη από συναδέλφους και θαυμαστές. Αναφέρει επίσης πως είναι ήδη καλύτερα και υπογραμμίζει πως αισθάνεται ντροπή και αμηχανία για την εμφάνισή του και την αναστάτωση."Έκανα λάθος, αλλά θέλω να ξέρετε πως αυτό ήταν μια παρένθεση στην ανάρρωσή μου. Εξακολουθώ να ζω μια υγιή ζωή." σημειώνει στο ποστ.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
α πα πα μεθυσμένος? πως τόλμησε? Αντί να κράζουν εμπορεύματα σαν αυτόν για τους απίθανους τραπεζικούς του λογαριασμούς και ακίνητα όταν ο μέσος εργαζόμενος παγκοσμίως ή έστω ''Δυτικός'' παίρνει μισθό 10% (πολλά λέω μάλλον) ενός ημερομισθίου ενός αστέρα του χόλυγουντ -ίου, λαϊκισμός- , κράζουν επειδή ήταν μεθυσμένος? Τέτοια Βικτοριανού τύπου σεμνοτυφία και υποκρισία εν έτει 2015