H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter
4

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε μετεκλογικούς ρυθμούς, η Πάτρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο Καρναβάλι της που παραδοσιακά κάθε χρόνο διεκδικεί και κερδίζει τις εντυπώσεις. Αύριο Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα θα γίνει η επίσημη φωταγώγηση της πόλης με τον Καρναβαλικό Διάκοσμο παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και συνοδεία της Μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Φέτος, η 23χρονη Aναστασία (Νάσια) Στεφανίδη θα είναι η νέα βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 o οποία ξεχώρισε και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 19 υποψηφιότητες.

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter

Σύμφωνα με το patrastimes η Νάσια είναι φοιτήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας της Σχολής Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και έχει συμμετάσχει δεκάδες φορές στο διασημότερο και μεγαλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας.

H Πάτρα διάλεξε την φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού Facebook Twitter

Η Νάσια Στεφανίδη ως Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 θα εμφανιστεί  πάνω στο άρμα της στην μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (στις 22 Φεβρουαρίου 2015) ενώ όπως αναφέρεται το άρμα, το μεγαλύτερο που θα παρελάσει, διαστάσεων 12μ (μήκος) Χ4,5μ (πλάτος), με υλικό κυρίως πολυεστέρα αλλά και φελιζόλ, είναι επηρεασμένο από την Ανατολή αλλά και θα έχει ινδικά στοιχεία.

 

Φέτος τα πληρώματα που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη γιορτή θα είναι πάνω από 200.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

σχόλια

3 σχόλια
Η γιορτη αυτη υπαρχει εδω και χιλιαδες χρονια και αμφιβαλλω αν θα σταματησει ποτε. Το θεμα ειναι πως την κανεις πραξη οχι η ιδεα αυτη καθεαυτη