Ο δημιουργός του «Rick & Morty» ετοιμάζει animation για την Αρχαία Ελλάδα

Ο δημιουργός του «Rick & Morty» ετοιμάζει animation για την Αρχαία Ελλάδα Facebook Twitter
0

Ο Dan Harmon, συνδημιουργός του «Rick & Morty», ετοιμάζει νέα πρωτότυπη σειρά animation για την Αρχαία Ελλάδα

Το σόου, που μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, θα λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα, εστιάζοντας σε μια οικογένεια ανθρώπων, θεών και τεράτων που προσπαθούν να διοικήσουν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου χωρίς να αλληλοσκοτωθούν. 

Ο βραβευμένος με Emmy Dan Harmon υπέγραψε συμφωνία με την Fox Entertainment το 2020 και η συγκεκριμένη σειρά θα είναι το πρώτο προϊόν της συνεργασίας τους. 

«Αφήστε στον Dan Harmon να μετατρέψει την μυθολογία της Αρχαίας Ελλάδας σε μια απίστευτα οξεία σάτιρα στην πολιτική του σήμερα, τους celebrities και την ποπ κουλτούρα», σχολίασε ο Michael Thorn, επικεφαλής του ψυχαγωγικού τμήματος της Fox. 

«Το πρότζεκτ είναι μια απίστευτα ασεβής οικογενειακή κωμωδία όπως την εξιστορεί ένας από τους πιο ευρηματικούς αφηγητές. Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με τον Dan σε αυτήν τη σειρά, που ενισχύει τους δεσμούς μας με το σύμπαν των κινουμένων σχεδίων και αποτελεί σημαντικό πρώτο βήμα για σειρά animation εξ ολοκλήρου δική μας», πρόσθεσε. 

Το Fox στοχεύει σε πρεμιέρα μέσα στο 2022 ενώ το casting των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους είναι σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από IndieWire

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM