Κάνιε Γουέστ: Απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν με τον Τζέφρι Σταρ; Ο απίστευτος υπαινιγμός που έχει γίνει viral

Κάνιε Γουέστ: Απάτησε την Κιμ Καρντάσιαν με τον Τζέφρι Σταρ; Ο απίστευτος υπαινιγμός που έχει γίνει viral Facebook Twitter
0

Σε έναν απίστευτο υπαινιγμό για την κοινή ζωή των Κάνιε Γουέστ - Κιμ Καρντάσιαν προχώρησε την Τετάρτη μία περσόνα του Tik - Tok, αφήνοντας να διαρρεύσει η φήμη ότι o ράπερ όχι μόνο ήταν άπιστος, αλλά απάτησε τη σύζυγό του με "εναν πολύ διάσημο άντρα, ο οποίος είναι γκουρού ομορφιάς". 

Και φυσικά, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να πληρώνει το τίμημα γι' αυτό αν ψεύδεται, όμως, η φήμη εξαπλώθηκε σαν τη φωτιά, ακριβώς επειδή ξεκίνησε από την Ava Louise, την προκλητική influencer που πέρσι είχε ξεσηκώσει το διαδίκτυο, γλείφοντας μια λεκάνη τουαλέτας και προκειμένου να ξεκινήσει ένα μάλλον ανόητο challenge για τη μετάδοση του κορωνοϊού. 

Όμως, η Louise φαίνεται ότι δεν αστειεύεται, καθώς ναι μεν, επιφυλάχθηκε να πει ευθέως -και για νομικούς λόγους- όπως είπε τι εννοεί, αλλά με αυτό που έκανε στο βίντεο, δεν χρειαζόταν και περισσότερες εξηγήσεις... 

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred .... my source is legit I promiss

♬ original sound - Ava Louise


Έχοντας για φόντο πίσω της το δημοσίευμα του Page Six που αναφερόταν στο επικείμενο διαζύγιο των δύο διασήμων, είπε χαρακτηριστικά: "Τώρα που τελικά η Κιμ το αποφάσισε, μπορώ επιτέλους να πω κάτι που δεν μπορούσα για τόσους μήνες. Με το συγκεκριμένο διαζύγιο δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Έτσι κι αλλιώς ο Κάνιε συνδέεται με γκουρού ομορφιάς. Άντρα γκουρού ομορφιάς. Και πολύ διάσημο. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει πολύς κόσμος", 

Μέχρι εδώ πολλοί ίσως πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα παρατραβηγμένο αστείο, ενώ στα σχόλια κάποιοι δεν δίσταζαν να γράψουν στην Tik Toker ότι θα μπλέξει από νομικής άποψης. Όμως, εκείνη αποφάσισε να αποδείξει ότι δεν αστειεύεται και με νέο βίντεο της επικαλείται πηγή που της αποκάλυψε τον συγκεκριμένο δεσμό και μάλιστα η ίδια προχώρησε σε ένα καυστικό σχόλιο περί αδυναμίας του Γουέστ να κάνει outting, λέγοντας μάλιστα ότι "η εσωτερικευμένη ομοφοβία του Γουέστ είναι κάτι εξαιρετικά λυπηρό". 

Στη συνέχεια τη σκυτάλη της φημολογίας άρπαξε ένας άλλος γνωστός Tik Toker, ο οποίος συνθέτοντας τα στοιχεία αποκάλυψε ότι τόσο ο Τζέφρι Σταρ όσο και ο Κάνιε Γουέστ διαμένουν στο Γουαϊόμινγκ, ότι ο Σταρ μένει στο ράντσο του ράπερ, όπου ο ίδιος μετακόμισε αμέσως μετά τις πρώτες φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από την Καρντάσιαν. 

@pattypopculture

Reply to @rebeccaphillips97 These new rumors may have more to them than you think. They are unconfirmed rumors tho. Absolutely nothing is confirmed.

♬ dear katara - L.Dre

Ο ίδιος επικαλείται τη δικηγόρο της Καρντάσιαν, λέγοντας ότι πέρσι το καλοκαίρι την είχε επισκεφθεί για να βάλει μπρος το διαζύγιο, καθώς είχε αποδείξεις ότι ο σύζυγός της την απατούσε. 

Ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά, όσοι ασχολούνται τις τελευταίες μέρες μετά τη νέα σκανδαλώδη διάσταση που παίρνει ο χωρισμός του ζευγαριού, έφταναν στο σημείο να ψαχουλεύουν τα Tweets του Τζέφρι Σταρ, για να ανακαλύψουν παλαιότερα μηνύματά του στον Κάνιε. Βέβαια, παλαιότερα και πριν γίνει τόσο διάσημος, ο beauty guru συνήθιζε να ταγκάρει διασημότητες στα tweets του. 

Ωστόσο, όταν του ζητήθηκε, και πάλι μέσω Twitter, να πάρει θέση γι' αυτή τη φήμη, απάντησε φίλο μάλλον αινιγματικά: "Περνάω τις καλύτερες μέρες της ζωής μου στο Γουαϊόμινγκ. Έλα να με επισκεφθείς κάποτε", χωρίς καμία άλλη διάψευση. 

Με στοιχεία από DazedDigital  

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM