Απεργία της ΓΣΕΕ

Χάρι και Μέγκαν στο πρώτο τους podcast για το Spotify: «Η αγάπη νικάει» - Με νέα προφορά ο Άρτσι

Χάρι και Μέγκαν στο πρώτο τους podcast για το Spotify: «Η αγάπη νικάει» - Με νέα προφορά ο Άρτσι Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησαν το πρώτο τους podcast, όπου κάνουν έναν απολογισμό του 2020 συνομιλώντας με ακτιβιστές αλλά και αρκετούς διάσημους.

Ο τραγουδιστής Έλτον Τζον, ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν, ο συγγραφέας Ματ Χάιγκ, η τενίστρια Ναόμι Οσάκα είναι ανάμεσα στους celebrities που «εμφανίζονται» στο πρώτο επεισόδιο του Archewell Audio. 

Πρόκειται για το πρώτο podcast της σχετικής συμφωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ με το Spotify. 

«Ό,τι κι αν σας φέρει η ζωή παιδιά, πιστέψτε μας όταν σας λέμε πως η αγάπη νικάει», λέει η Μέγκαν στους ακροατές της. 

Το ζευγάρι δεν αναφέρεται ευθέως στις προσωπικές τους εμπειρίες από το 2020, που ξεκίνησαν με την ανακοίνωσή τους πως σκοπεύουν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, πριν τελικά μετακομίσουν στις ΗΠΑ. 

Αντ' αυτού η Μέγκαν εξηγεί πως αποφάσισαν να συμπεριλάβουν μια λίστα «από νέους φίλους και πολλούς ακόμη ανθρώπους», τους οποίους «θαυμάζουμε και θέλουμε τις σκέψεις τους πάνω σε όσα έμαθαν από το 2020». 

Πρώτος ξεκινάει ο Έλτον Τζον, που περιγράφει το 2020 ως «την χειρότερη χρονιά που γνώρισα ποτέ», σημειώνοντας ωστόσο ότι ελπίζει όταν περάσει η πανδημίας «να έχουμε γίνει καλύτεροι άνθρωποι». 

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τάιλερ Περκς μιλάει για τη διανομή φαγητού σε 5.000 άπορες οικογένειες στο στούντιό του στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ενώ ο σεφ Χοσέ Αντρές αναφέρεται επίσης στη διανομή γευμάτων στις ΗΠΑ στη διάρκεια της πανδημίας. 

Στους υπόλοιπους καλεσμένους συγκαταλέγονται η 17χρονη ακτιβίστρια Κριστίνα Αντέιν, ο γκουρού εναλλακτικής ιατρικής Ντίπακ Τσόπρα, η Αμερικανίδα πολιτικός Στέισι Άμπραμς και ο Βρετανός ποιητής George the Poet.

«Η δύναμη της επαφής»

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ δεν τους παίρνουν συνέντευξη, αντιθέτως καλούν τους καλεσμένους τους να ηχογραφήσουν τον εαυτό τους προκειμένου να αποφευχθεί αυτό που ο Δούκας του Σάσεξ περιγράφει ως «τον αμήχανο χορό ενός video chat». 

Η Μέγκαν λέει πως οι απαντήσεις τους «κατέληξαν όλες σε ένα συμπέρασμα- την δύναμη της επαφής». «Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό», προσθέτει. 

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει πως θέλει να περάσει ένα μάθημα από το 2020 «για το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον και πόσο νόημα έχουν οι επαφές μας, ακόμη και όταν είναι φυσικά αδύνατο». 

Η προφορά του Άρτσι

Στο podcast εμφανίζεται επίσης ο μικρός Άρτσι, ο ενός έτους γιος του ζευγαριού, που τελειώνει το επεισόδιο με ευχές προς τους ακροατές για καλή χρονιά αλλά με ελαφρώς αμερικανική προφορά. 

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, είπαν πως θα εργαστούν ώστε να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι». 

Την συμφωνία με το Spotify ακολούθησε μια δεύτερη συμφωνία για σειρά ντοκιμαντέρ, ταινίες και παιδικά προγράμματα με το Netflix. 

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM