Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν μου έλεγαν κουράγιο και ήθελα να ουρλιάξω»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν μου έλεγαν κουράγιο και ήθελα να ουρλιάξω» Facebook Twitter
0

Μια καινούργια φωτογραφία από την περίοδο που έδινε μάχη με τον καρκίνο δημοσίευσε ο Αντίνοος Αλμπάνης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους πάσχουν από τη νόσο. 

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω, όχι κουράγιο, φωνή, αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε, πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά, να αντέχετε, όχι γιατί πρέπει, γιατί μπορείτε», έγραψε ο ηθοποιός. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που ανέβηκα είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά την ήμερα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω δυνατά να κοπεί η ανάσα να πέσει κάτω όχι κουράγιο, φωνή αντέχουμε όσο θέλουμε αρκεί να θέλουμε πρέπει να συνηθίσεις να αγαπάς εκείνο που σου λείπει και να συνηθίσεις να αντέχεις εκείνο που έχεις ακόμα κι αν πρέπει να ανέβεις είκοσι σκαλιά σε τριάντα λεπτά να αντέχετε όχι γιατί πρέπει γιατί μπορείτε

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) στις

Τον Ιούλιο του 2019 ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αποκαλύψει ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, εξηγώντας έτσι τον λόγο που αποφάσισε τότε να ξυρίσει το κεφάλι του.

«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας», είχε γράψει σε μήνυμά του στο Instagram, μετά την δημοσίευση διάφορων φωτογραφιών του με ξυρισμένο κεφάλι και τις εικασίες πως το έκανε για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

: system error files corrupted attempting reboot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αντίνοος Αλμπάνης (@_andinoos) στις

Λίγους μήνες αργότερα, καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε για τη διάγνωση με λέμφωμα, τις θεραπείες και γιατί άργησε να ενημερώσει την οικογένειά του για πρόβλημα υγείας του. 

Ταυτόχρονα είχε καλέσει όσους πάσχουν από καρκίνο να ακούν τους γιατρούς τους, να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο σώμα τους και να εμπιστεύονται όσους έχουν να πουν κάτι πραγματικά χρήσιμο και ουσιαστικό.

«Σαφώς υπήρχε πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να πάσχεις. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω το φόβο, την αγωνία που ένιωθα και να γίνω περισσότερο πραγματιστής. Να συνειδητοποιήσω πως αυτό που είχα είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμο», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. 

Δείτε ακόμη>>>

Ρώτα με ό,τι θες – Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε σ' όλες τις ερωτήσεις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM