Η Πάρις Χιλτον θέλει το ψεύτικο CD «Paris» του Banksy που την διακωμωδούσε

Η Πάρις Χιλτον θέλει το ψεύτικο CD «Paris» του Banksy που την διακωμωδούσε Facebook Twitter
0

Το 2006, ο Banksy κυκλοφόρησε εκατοντάδες ψεύτικες κόπιες του πρώτου άλμπουμ της Πάρις Χίλτον, «Paris», μαζί με ψεύτικα κομμάτια όπως «Why Am I Famous?» και «What Have I Done?» αλλά και remix του DJ Danger Mouse.

Τώρα το συγκεκριμένο CD έχει γίνει επιτυχία στις δημοπρασίες και η Πάρις Χίλτον θέλει το μερίδιό της. 

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξη στο Bustle, η Χίλτον είπε: «Ο Banksy είναι ένας εμβληματικός καλλιτέχνης και σκέφτηκα ότι είναι πολύ ωραίο που βρήκε το χρόνο να πάει και να αγοράσει 500 από τα άλμπουμ μου και να τους κάνει κάτι τέτοιο».

Και πρόσθεσε: «Βασικά προσπαθώ να αγοράσω ένα. Περιμένω να γίνει ξανά ένα διαθέσιμο επειδή είναι limited edition. Αλλά το βρήκα φανταστικό που έκανε κάτι τέτοιο». 

Η Πάρις Χιλτον θέλει το ψεύτικο CD «Paris» του Banksy που την διακωμωδούσε Facebook Twitter

Τα CD-παρωδία του Banksy έγιναν ανάρπαστα από τότε που τα έβαλε σε διάφορα καταστήματα δίσκων σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία. Αντίγραφο του σινγκλ βγήκε σε δημοπρασία μέσω του TateWard Auctions και πουλήθηκε χθες για 8.750 λίρες, χωρίς να γίνει γνωστός ο αγοραστής.

H Πάρις Χίλτον ετοιμάζει την επιστροφή της στη μουσική, καθώς σήμερα κυκλοφόρησε το νέο της σινγκλ «I Blame You» σε συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Lodato. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Yes! 🥳 My new single with @DJLodato "I Blame You" just got released! 🙌 It's a love song about the love of my life😍 Click link in bio to download it now! Listen to it & then let me know your thoughts in the comments. 🥰 #IBlameYou 🎶🎤👸🏼🎶

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM