Μητέρα για πρώτη φορά η Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones

Μητέρα για πρώτη φορά η Σόφι Τέρνερ του Game of Thrones Facebook Twitter
Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας έγιναν γονείς για πρώτη φορά (Πηγή φωτό EPA)
0

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ και ο τραγουδιστής Τζο Τζόνας έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η 24χρονη ηθοποιός και ο 30χρονος τραγουδιστής «υποδέχθηκαν» το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το μωρό, πέρα από μία λιτή ανακοίνωση που επιβεβαίωσε τη γέννησή του.

«Η Σόφι Τέρνερ και ο Τζο Τζόνας με ενθουσιασμό ανακοινώνουν τη γέννηση του παιδιού τους», ανέφερε η δήλωση που έκανε εκπρόσωπος του ζευγαριού σε πολλά διεθνή ΜΜΕ. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που μετέδωσε πρώτο την είδηση, η «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι στις 22 Ιουλίου, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Στο μωρό δόθηκε το όνομα Willa, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ο Τζο Τζόνας και η Σόφι Τέρνερ παντρεύτηκαν πέρυσι, με δύο τελετές. Ο πρώτος γάμος του ζευγαριού έγινε τον Μάιο του 2019 στο Λας Βέγκας, ενώ τον επόμενο μήνα έκαναν δεύτερη τελετή, με πολλούς καλεσμένους, σε έπαυλη στη Γαλλία.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM