Η Θάντι Νιούτον λέει πως «φοβόταν» όταν συνεργάστηκε με τον Τομ Κρουζ: «Εφιαλτικά γυρίσματα»

Η Θάντι Νιούτον λέει πως «φοβόταν» όταν συνεργάστηκε με τον Τομ Κρουζ: «Εφιαλτικά γυρίσματα» Facebook Twitter
0

Η Θάντι Νιούτον μίλησε για τις εμπειρίες της στο Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως «φοβόταν πολύ» όταν συνεργάστηκε με τον Τομ Κρουζ στο «Mission: Impossible 2».

Σε συνέντευξη στο Vulture, η 47χρονη Βρετανίδα ηθοποιός χαρακτήρισε τον Τομ Κρουζ ως ένα «πολύ κυριαρχικό άτομο» που «προσπαθεί πάρα πολύ για να είναι καλός άνθρωπος». «Αλλά υπάρχει τεράστια πίεση και αναλαμβάνει πολλά. Και νομίζω πως έχει αυτή την αίσθηση πως μόνο αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια», εξήγησε η ίδια. 

Η Νιούτον αναφέρθηκε επίσης σε ένα σκηνικό ενώ έκαναν γύρισμα πάνω σε ένα μπαλκόνι. Σύμφωνα με την ίδια, ο Κρουζ «δεν ήταν ευχαριστημένος» και «εξαγριώθηκε» τόσο πολύ που ζήτησε να κάνει πρόβα τις ατάκες της και εκείνη να διαβάσει τις δικές του.

«Αρχίζει να φουντώνει και να μου εξηγεί πώς πρέπει να παίξω και σε κάποιο σημείο να μου λέει να το πάμε πρόβα στην κάμερα. Και μετά πρότεινε να κάνει εκείνος το ρόλο μου κι εγώ τον δικό του, για να μου δείξει πώς πρέπει να το κάνω. Και το κάναμε. Γυρίσαμε όλη τη σκηνή με εμένα να παίζω εκείνον (μπορούσα, είχα μάθει όλους τους ρόλους) κι εκείνος εμένα...Ήταν ό,τι πιο άχρηστο. Απλώς, με έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά στο να συνεχίσω τα γυρίσματα σε μία κατάσταση πανικού και τρόμου κι ανασφάλειας. Ήταν μεγάλη ντροπή», ανέφερε η ηθοποιός.

Η Θάντι Νιούτον λέει πως «φοβόταν» όταν συνεργάστηκε με τον Τομ Κρουζ: «Εφιαλτικά γυρίσματα» Facebook Twitter

«Θυμάμαι ότι τηλεφωνήθηκα με τον Τζόναθαν Ντέμι και, όταν με ρώτησε πώς είναι το γύρισμα του είπα "εφιαλτικό". [...] Μετά με πήρε ο Τομ, κι εγώ νόμιζα ότι με πήρε για να απολογηθεί, αλλά εκείνος μου είπε να ξαναπάμε τη σκηνή την επόμενη εβδομάδα. Όταν ξαναμπήκα είχα άλλον αέρα. Είχα καταλάβει τι ήθελε, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να βγάζεις από τον άλλον αυτό που θες με τέτοιο τρόπο», συνέχισε η Νιούτον.

«Στην αρχή της βραδιάς είχε ένα μικρό σπυράκι, ένα κόκκινο σημαδάκι στη μύτη του. Μέχρι το τέλος του γυρίσματος εκείνη τη νύχτα το είδα, και μιλάω πολύ σοβαρά, να μεγαλώνει και να μεγαλώνει σε τεράστιο σπυρί με λευκό πύον. Ένα σπυράκι που στο δέρμα οποιουδήποτε άλλου θα ήθελε 48 ώρες να εξελιχθεί έτσι. Από το τρομερό άγχος του. Ένιωσα σαν αυτό το σπυράκι κι εγώ....», κατέληξε.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM