Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω»

Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω» Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς, ο οποίος προσβλήθηκε νωρίτερα φέτος από κορωνοϊό, λέει πως δεν τρέφει «κανένα σεβασμό» για ανθρώπους που δεν φοράνε μάσκα δημοσίως στη διάρκεια της πανδημίας.

Ο διάσημος ηθοποιός με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό ενώ έκανε γυρίσματα στην Αυστραλία, τον Μάρτιο. Πολλές κυβερνήσεις συστήνουν πλέον μάσκες προστασίας, αλλά στις περισσότερες χώρες η χρήση δεν είναι υποχρεωτική. 

«Δεν το καταλαβαίνω, απλώς δεν το καταλαβαίνω, είναι κυριολεκτικά το λιγότερο που μπορείς να κάνεις», σχολίασε ο Τομ Χανκς, μιλώντας στο Associated Press με αφορμή την προώθηση της τελευταίας ταινίας του. 

«Όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, πρέπει να συμμορφώνεσαι στα όρια ταχύτητας, να χρησιμοποιείς το φλας, να μην χτυπήσεις πεζούς. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα τρία πράγματα, τότε δεν πρέπει να οδηγείς αυτοκίνητο. Αν δεν μπορείς να φοράς μάσκα, να πλένεις τα χέρια σου και να τηρείς τις αποστάσεις, τότε δεν έχω κανένα σεβασμό για σένα, φίλε μου», σημείωσε. 

Οι ΗΠΑ βρίσκονται πρώτες στην κατάταξη των χωρών ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού και θανάτων από covid-19.

Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο «Greyhound» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Apple TV+ αντί να προβληθεί στους κινηματογράφους.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To μοναδικό Λιοντάρι που αναπαύεται του Ρέμπραντ σε δημοπρασία

Το μοναδικό σχέδιο ζώου του Ρέμπραντ που βρίσκεται σε χέρια ιδιωτών βγαίνει σε δημοπρασία την άνοιξη προερχόμενο από μια από τις σημαντικότερες συλλογές στον κόσμο ολλανδικής ζωγραφικής
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Το ταφικό μνημείο του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη φωτίζεται με νέα χρώματα

Το Υπουργείο αναθέτει σε δύο ερευνητικά κέντρα την υλοποίηση του έργου «AmphiPoly», που στοχεύει στην επιστημονικά τεκμηριωμένη ανασύσταση της αρχικής όψης του διακόσμου του μνημείου, συμπεριλαμβανομένων της πολυχρωμίας και της εικονογραφίας, σε όλες τις χρονολογικές τους φάσεις
LIFO NEWSROOM
Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Αι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το ρεσιτάλ της Ρόουζ Μπερν, το τρυφερό «Renoir» κι ένας αιμοβόρος Άι-Βασίλης από αύριο στους κινηματογράφους

Η tour de force ερμηνεία της Ρόουζ Μπερν στο «If I Had Legs I’d Kick you» αποτελεί τη βασική κινηματογραφική ατραξιόν της εβδομάδας, αν και υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το «Renoir», που θυμίζει το σινεμά του Κόρε Έντα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ