Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω»

Ο Τομ Χανκς δεν έχει «κανένα σεβασμό» για όσους δεν φοράνε μάσκα: «Δεν το καταλαβαίνω» Facebook Twitter
0

Ο Τομ Χανκς, ο οποίος προσβλήθηκε νωρίτερα φέτος από κορωνοϊό, λέει πως δεν τρέφει «κανένα σεβασμό» για ανθρώπους που δεν φοράνε μάσκα δημοσίως στη διάρκεια της πανδημίας.

Ο διάσημος ηθοποιός με την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό ενώ έκανε γυρίσματα στην Αυστραλία, τον Μάρτιο. Πολλές κυβερνήσεις συστήνουν πλέον μάσκες προστασίας, αλλά στις περισσότερες χώρες η χρήση δεν είναι υποχρεωτική. 

«Δεν το καταλαβαίνω, απλώς δεν το καταλαβαίνω, είναι κυριολεκτικά το λιγότερο που μπορείς να κάνεις», σχολίασε ο Τομ Χανκς, μιλώντας στο Associated Press με αφορμή την προώθηση της τελευταίας ταινίας του. 

«Όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο, πρέπει να συμμορφώνεσαι στα όρια ταχύτητας, να χρησιμοποιείς το φλας, να μην χτυπήσεις πεζούς. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα τρία πράγματα, τότε δεν πρέπει να οδηγείς αυτοκίνητο. Αν δεν μπορείς να φοράς μάσκα, να πλένεις τα χέρια σου και να τηρείς τις αποστάσεις, τότε δεν έχω κανένα σεβασμό για σένα, φίλε μου», σημείωσε. 

Οι ΗΠΑ βρίσκονται πρώτες στην κατάταξη των χωρών ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού και θανάτων από covid-19.

Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία του Τομ Χανκς με τίτλο «Greyhound» θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Apple TV+ αντί να προβληθεί στους κινηματογράφους.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Πολιτισμός / Μουσείο του Λούβρου: Οι πρώτες φωτογραφίες του στέμματος της Γαλλίδας αυτοκράτειρας Ευγενίας μετά τη ληστεία

Από το στέμμα λείπει ένας από τους οκτώ χρυσούς αετούς που το διακοσμούσαν, ωστόσο διατηρεί και τα 56 σμαράγδια του, καθώς και όλα εκτός από 10 από τα συνολικά 1.354 διαμάντια του
THE LIFO TEAM
Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ