Μπέρνι Έκλεστοουν: Πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια -Γεννήθηκε ο γιος του

Μπέρνι Έκλεστοουν: Πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια -Γεννήθηκε ο γιος του Facebook Twitter
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν και η σύζυγός του, Φαμπιάνα Φλόσι απέκτησαν το πρώτο τους παιδί (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια.

Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, η Φαμπιάνα Φλόσι, έφερε στον κόσμο την Τετάρτη ένα αγοράκι, στο οποίο το ζευγάρι έδωσε το όνομα Ace. Ο τοκετός ήταν «τόσο εύκολος», δήλωσε η 44χρονη, συμπληρώνοντας ότι έφερε στον κόσμο το παιδί της μέσα σε 25 λεπτά.

Ο Ace είναι ο πρώτος γιος που αποκτά ο Έκλεστοουν και το μωρό έχει 31 χρόνια διαφορά με τη μικρότερη ετεροθαλη αδελφή του, Πέτρα. Ο δισεκατομμυριούχος έχει άλλες δύο κόρες, την 65χρονη Ντέμπορα, την οποία απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, Άιβι Μπάμφορντ και την 35χρονη Ταμάρα, που είναι «καρπός» του γάμου με τη δεύτερη σύζυγό του, Σλάβιτσα Ράντιτς, με την οποία απέκτησε και την Πέτρα.

«Αποκτήσαμε έναν γιο που λέγεται Ace, είμαι τόσο υπερήφανος», δήλωσε ο 89χρονος στην ελβετική εφημερίδα Blick, επιβεβαιώνοντας την «άφιξη» του νέου μέλους της οικογένειας. Το ζευγάρι είχε απομονωθεί αρχικά στη φάρμα του δισεκατομμυριούχου στο Σάο Πάολο, λόγω του κορωνοϊού και στη συνέχεια μετέβη στην Ελβετία.

Λίγο πριν τη γέννηση του γιου του, ο Μπέρνι Έκλεστοουν είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με δηλώσεις του για τις φυλετικές διακρίσεις και τον ρατσισμό, με αφορμή την παγκόσμια συζήτηση που πυροδότησε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

«Οι μαύροι σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο ρατσιστές από τους λευκούς», είχε αναφέρει ο 89χρονος πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στο CNN, προκαλώντας την αντίδραση του Λιούις Χάμιλτον. Ο μόνος μαύρος «πιλότος» της Formula 1 σχολίασε ότι τέτοιες δηλώσεις δείχνουν το πόσο πρέπει να προχωρήσει η κοινωνία μέχρι να υπάρξει ισότητα, ενώ τα λεγόμενα του Έκλεστοουν καταδίκασε και η F1 με ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από Times

 


Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM