Ο Κάνιε Γουέστ γιόρτασε την «δισεκατομμυριούχο» Κιμ Καρντάσιαν με ένα αλλόκοτο ποστ

Ο Κάνιε Γουέστ γιόρτασε την «δισεκατομμυριούχο» Κιμ Καρντάσιαν με ένα αλλόκοτο ποστ Facebook Twitter
0

Ο Κάνιε Γουέστ είναι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει η Κιμ Καρντάσιαν, που πρόσφατα έγινε και επισήμως δισεκατομμυριούχος.

Ο 43χρονος ράπερ αποφάσισε να κάνει μια αφιέρωση στην 39χρονη σύζυγό του, με αφορμή την είδηση πως η εταιρία καλλυντικών Coty συμφώνησε να εξαγοράσει το 20% του brand KKW Beauty της Κιμ Καρντάσιαν, προσθέτοντας στον λογαριασμό της διάσημης σταρ επιπλέον 200 εκατ. δολάρια και ανεβάζοντας την αξία της επιχείρησης στο 1 δισ. δολάρια. 

«Είμαι τόσο περήφανος για την όμορφη γυναίκα μου Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ που έγινε επισήμως δισεκατομμυριούχος», έγραψε ο Κάνιε στο Twitter. «Πέρασες από τις πιο τρελές καταιγίδες και τώρα ο Θεός λάμπει πάνω σου και πάνω από την οικογένειά μας», συνέχισε ο διάσημος ράπερ, προσθέτοντας μαζί μια φωτογραφία από φρέσκα λουλούδια και λαχανικά. 

Η τελευταία συνεργασία της Κιμ Καρντάσιαν με την Coty θα την βοηθήσει να επεκτείνει την KKW Beauty σε περισσότερες κατηγορίες, μεταξύ άλλων φροντίδα δέρματος, μαλλιών αλλά και περιποίηση νυχιών, φέρνοντας τα προϊόντα στην παγκόσμια αγορά.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Jarvis Cocker πάει στο μουσείο για να υπερασπιστεί το χάος

Πολιτισμός / Ο Τζάρβις Κόκερ πάει στο μουσείο για να υπερασπιστεί το χάος

Ο Τζάρβις Κόκερ, τραγουδιστής των Pulp, και η Kim Sion θα επιμεληθούν το The Hodge Podge στο Hepworth Wakefield το 2027, μια έκθεση για την τέχνη που γεννιέται έξω από τους θεσμούς, την ψυχεδέλεια, τα όνειρα, τη μουσική και τη δημιουργικότητα που δεν χωρά εύκολα στην αγορ
THE LIFO TEAM
Ο Σπάικ Λι απαντά στην κριτική για το Michael: «Ζητάτε από την ταινία κάτι που δεν χωρά στο timeline της»

Πολιτισμός / Ο Σπάικ Λι υπερασπίζεται το Michael: «Η ταινία τελειώνει το 1988»

Ο Σπάικ Λι υπερασπίστηκε τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον απέναντι στην κριτική ότι δεν περιλαμβάνει τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, λέγοντας ότι η ιστορία του Michael σταματά το 1988, πριν από την πρώτη δημόσια καταγγελία του 1993.
THE LIFO TEAM
Το Met Gala θέλει να αποδείξει ότι η μόδα είναι τέχνη αλλά όλοι μιλούν για τον Τζεφ Μπέζος

Πολιτισμός / Το Met Gala θέλει να αποδείξει ότι η μόδα είναι τέχνη αλλά όλοι μιλούν για τον Τζεφ Μπέζος

Το Met Gala 2026 πραγματοποιείται απόψε στη Νέα Υόρκη με dress code «Fashion is Art» και μια έκθεση που βάζει στο κέντρο το ντυμένο σώμα. Όμως, πριν ακόμη ξεκινήσει το κόκκινο χαλί, η παρουσία του Τζεφ Μπέζος ως βασικού χρηματοδότη έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ ο Λο Ρόουτς ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση χωρίς τη Ζεντάγια.
THE LIFO TEAM
Russell T Davies: "Δεν πίστευα ότι το coming out θα ήταν ακόμα τόσο μεγάλο θέμα. Αλλά είναι"

Πολιτισμός / Ράσελ Τ. Ντέιβις: «Δεν πίστευα ότι το coming out θα ήταν ακόμα τόσο μεγάλο θέμα. Αλλά είναι»

Με αφορμή τη νέα του σειρά Tip Toe για το Channel 4, ο δημιουργός του Queer as Folk και του It’s a Sin μιλά για την επιστροφή του φόβου στη gay ζωή, την ψευδαίσθηση της προόδου, τη βία που έζησε ο ίδιος στα 17 του και την ανάγκη να συνεχίζεις να αφηγείσαι ιστορίες, ακόμη κι όταν δεν ξέρεις αν θα αλλάξουν κάποιον.
THE LIFO TEAM
Το χαμένο πορτρέτο του Φράνσις Μπέικον έγινε το πιο παράξενο φάντασμα της σύγχρονης τέχνης

Πολιτισμός / Ποιος έκλεψε το πορτρέτο του Φράνσις Μπέικον;

Ένα έργο του Λούσιαν Φρόιντ, μικρό όσο ένα βιβλίο, χάθηκε από μουσείο του Βερολίνου το 1988. Απεικόνιζε τον μεγάλο Βρετανό ζωγράφο Φράνσιν Μπέικον. Σχεδόν 40 χρόνια μετά, ένας ντετέκτιβ συνεχίζει να το αναζητά.
THE LIFO TEAM
Η Μιράντα Πρίστλι δεν ζήτησε άδεια: Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 άνοιξε με 233 εκατ. δολάρι

Πολιτισμός / Η Μιράντα Πρίστλι δεν ζήτησε άδεια: Ο Διάβολος Φοράει Prada 2 άνοιξε με 233 εκατ. δολάρια

Το σίκουελ του Ο Διάβολος Φοράει Prada έκανε παγκόσμιο άνοιγμα 233,6 εκατ. δολαρίων, πέρασε το Michael στην κορυφή του αμερικανικού box office και χάρισε στη Μέριλ Στριπ το μεγαλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο της καριέρας της.
THE LIFO TEAM