ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ετοιμάζουν γυναικεία εκδοχή της ταινίας, με την Μάργκοτ Ρόμπι

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Ετοιμάζουν γυναικεία εκδοχή της ταινίας, με την Μάργκοτ Ρόμπι Facebook Twitter
EPA
0

Οι «Πειρατές της Καραϊβικής» ετοιμάζονται να σαλπάρουν ξανά, αλλά σε μια νέα διαφορετική εκδοχή, με την Μάργκοτ Ρόμπι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Ρόμπι θα είναι επικεφαλής του κατά κύριο λόγο γυναικείου καστ στη νέα ταινία των «Πειρατών», ένα πρότζεκτ που είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, ανέφερε πηγή με γνώση του σχεδίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Χόλιγουντ στρέφεται σε μία νέα εκδοχή ταινίας βάζοντας γυναίκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κάτι που είχε γίνει ήδη με τους «Ghostbusters» το 2016, με πρωταγωνίστρια την Μελίσα ΜακΚάρθι, αλλά και με το «Ocean's 8» το 2018, με τις Σάντρα Μπούλοκ και Κέιτ Μπλάνσετ.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση της νέας ταινίας, αλλά το σενάριο το γράφει η Κριστίνα Χόντσον του «Harley Quinn: Birds of Prey», στο οποίο επίσης είχε πρωταγωνιστήσει η Μάργκοτ Ρόμπι.

Σύμφωνα με το «Τhe Hollywood Reporter», αυτή είναι ταινία είναι ξεχωριστό πρότζεκτ από το νέο φιλμ της σειράς «Πειρατές της Καραϊβικής», που είχε ανακοινωθεί πέρυσι ότι προχωρά.

Με πληροφορίες από Reuters

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM