Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως ομιλητές, αφού υπέγραψαν με ένα πρακτορείο που συνεργάζεται με τον Μπαράκ Ομπάμα και άλλους διακεκριμένους πελάτες.

 

Το ζευγάρι θα εκπροσωπείται από το Harry Walker Agency, με έδρα στη Νέα Υόρκη, ακολουθώντας το παράδειγμα διασήμων όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ, ανέφερε πρόσωπο με γνώση των σχεδίων τους.

 

Η κίνηση αυτή είναι ένα από τα πρώτα σημαντικά βήματα που κάνουν Χάρι και Μέγκαν για την επί πληρωμή επαγγελματική σταδιοδρομία τους, εκτός της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αφότου ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους τον Ιανουάριο να ακολουθήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να την χρηματοδοτούν μόνοι τους.

 

Οι ομιλίες τους θα επικεντρώνονται σε θέματα, όπως η φυλετική δικαιοσύνη, η ισότητα των φύλων, το περιβάλλον και η ψυχική υγεία, σημαντικό θέμα για τον πρίγκιπα Χάρι, που έχει μιλήσει δημοσίως για τη μάχη του με τη κατάθλιψη μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

 

Οι δυο τους θα συμμετέχουν σε συζητήσεις και θα εκφωνούν ομιλίες σε φόρουμ μαζί αλλά και ο καθένας χωριστά.

 

Να σημειωθεί πως τα «μεγάλα ονόματα» των ομιλητών μπορούν να κερδίσουν στη Βόρεια Αμερική έως και εξαψήφιες αμοιβές για μια μονάχα εμφάνιση.