Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell»

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκε η αίτηση για το εμπορικό σήμα «Archewell» Facebook Twitter
0

Δεν φαίνεται να προχωρά το σχέδιο του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ για το εμπορικό σήμα «Archewell» με στόχο να δημιουργήσουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό με το όνομα αυτό.

Το εμπορικό σήμα «Archewell» φέρεται να προέρχεται τόσο από το όνομα του γιου τους, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ, όσο και από την ελληνική λέξη «αρχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες υπηρεσίες απέρριψαν την αίτησή τους επικαλούμενες γραφειοκρατικούς λόγους. Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν έλαβε την πολυπόθητη αίτηση, καθώς τα στοιχεία ήταν «πολύ ασαφή» και δεν πλήρωσαν όλα τα απαιτούμενα τέλη. Η γραφειοκρατική διαδικασία, την οποία έπρεπε να ακολουθήσουν, συμπεριλάμβανε και την υποβολή αίτησης στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (USPTO), στις 3 Μαρτίου. Η αίτηση όμως απορρίφθηκε. Στη συνέχεια εστάλη στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ μια «ανακοίνωση παρατυπίας» από τον εξεταστή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του USPTO.

Τα σχετικά έγγραφα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν φέρεται να κατατέθηκαν από τη δικηγορική εταιρεία «Cobblestone Lane LLC», με έδρα το Ντέλαγουερ. Το επόμενο βήμα ήταν να ζητηθεί από τον εξεταστή να επανεξετάσει την αίτηση για μη κερδοσκοπικό οργανισμό, τον οποίο το ζευγάρι ήλπιζε να ξεκινήσει φέτος, στις 26 Μαΐου στέλνοντας μια σειρά από αλλαγές που πρέπει να γίνουν από τον δικηγόρο τους Μάρτζορι Γουίτερ Νόρμαν.

Η Μέγκαν και ο Χάρι στοχεύουν στη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θα προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες συναισθηματική υποστήριξη.

Πάντως ο δικηγόρος του ζευγαριού έχει περιθώριο να κάνει όποιες κινήσεις απαιτούνται έως τις 22 Αυγούστου - διαφορετικά η αίτηση θα απορριφθεί οριστικά. Ο Πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι μένουν το τελευταίο διάστημα σ' ένα κτήμα στο Μπέβερλι Χιλς των ΗΠΑ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM